FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

11 jucători ai "roş-albaştrilor" au avut accidentări grave în acest sezon » Steaua de sticlă!

Janos Szekely, Szekely, Steaua
Janos Szekely, Szekely, Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Szekely a suferit o entorsă la genunchi şi o ruptură de menisc. Va fi operat săptămîna viitoare, revenirea fiind aşteptată abia în sezonul viitor.

Steaua a fost lovită în plin de accidentări grave în acest sezon. Înaintea meciul cu FC Braşov, Janos Szekely a ieşit din calcule pentru tot restul sezonului. Mijlocaşul a suferit o entorsă la genunchi, dar şi o ruptură de menisc. Va fi operat săptămîna viitoare şi va reveni la antrenamente după finalul campionatului.

Janos este al 11-lea jucător care are parte de o problemă medicală extrem de serioasă, fiecare dintre aceştia absentînd din echipă minimum o lună în 2009-2010.

Nu este pentru prima oară, de cînd a venit în Ghencea, cînd Szekely suferă o accidentare gravă. Prima a fost în vara lui 2008, cînd a avut o entorsă la gleznă şi a stat pe bară 5 săptămîni. Apoi, acum fix un an, a absentat o lună şi jumătate din cauza unei leziuni musculare.

Cifrele incredibile din actualul sezon
- nici măcar la un singur meci din cele 39 oficiale n-a fost întreg lotul valid
- 16 fotbalişti s-au accidentat în actualul sezon, record absolut pentru Liga I
- la meciul cu Internaţional Curtea de Argeş au fost nu mai puţin de 5 jucători accidentaţi

Echipa accidentaţilor
Tătăruşanu - Golanski, Ov. Petre, Emeghara - Szekely, Bicfalvi, A. Ionescu, Toja - Tănase, Stancu, Artiom Karamian

10 goluri marcate de Steaua în actualul campionat au fost cu aportul direct al lui Szekely, care a înscris de 5 ori şi a oferit 5 pase de gol

6,14 e media notelor GSP ale lui Szekely. Doar Kapetanos e în faţa lui, cu o medie de 6,41

92 la sută din meciurile Stelei cu Stoichiţă antrenor l-au avut în teren pe Szekely, care a lipsit doar în două din cele 24 de meciuri, în ambele cazuri fiind suspendat

"Becali intimidează ziariştii!"
Organizaţia de Media din Sud-Estul Europei (SEEMO) s-a sesizat după ce Gigi Becali a înjurat o jurnalistă: "Condamnăm vehement folosirea unui comportament obscen de către un membru al Parlamentului European faţă de un ziarist! Este un semnal că se doreşte intimidarea celor din această breaslă". Recent, patronul Stelei a reacţionat suburban, înjurînd cîteva zeci de secunde fără oprire cînd a fost sunat de Cornelia Popescu, reporter la "Ziua Veche". Înregistrarea convorbirii a apărut apoi pe Internet.

"Eram stelistă de mică, tata mă ducea la meciuri pe Ghencea. Acum, după ce mi-a făcut Becali, îi înţeleg perfect pe suporterii care îl contestă pe stadion"
Cornelia Popescu, ziarist Ziua veche

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sergiusurdila
sergiusurdila  •  03 Aprilie 2010, 10:05

Tot mai multe accidentari se datoreaza faptului ca Steaua nu are o pregatire specifica!Daca Steaua sta prost si la pregatirea fizica atunci inseamna ca e dezastru in cadru lotului. Stoichita habar nu are de antrenorat,Steaua joaca din amintirile sfaturilor lui Cristiano Bergodi!

 •  03 Aprilie 2010, 06:40

o sa va vina sa credeti ca si starea psihica poape provoca accidente fizice?! priviti steaua si va veti convinge.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Aprilie 2010, 03:05

Draga mea "jurnalista". Daca de abia dupa ce oierul te-a porcait ti-ai dat seama de ce au ceva cu el suporterii Stelei....inseamna ca ori nu te duce mintea ori ai fost plecata din Romania (si rupta complet de tara) in ultimii 15 ani. Eu tind sa cred totusi ca nu ai fost plecata din tara.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează