FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

2,5 milioane euro! » Atît încasează FC Vaslui în contul transferului lui Papp la Chievo

Papp a reuşit să marcheze de şase ori în cele 74 de partide jucate în Liga 1 pentru Vaslui
Papp a reuşit să marcheze de şase ori în cele 74 de partide jucate în Liga 1 pentru Vaslui

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 21:12

Atît ia FC Vaslui de la gruparea din Verona pentru transferul stoperului ”naţionalei”, moldovenii urmînd să încaseze şi 25% dintr-o viitoare vînzare.

Adrian Porumboiu a dat lovitura cu Paul Papp, după ce ani de zile a investit masiv la Vaslui. Stoperul de 22 de ani a fost transferat ieri la Chievo, locul 10 în ediţia trecută din Serie A. datele tranzacţiei: 2,5 milioane de euro şi 25% dintr-un viitor transfer. În locul lui Papp, FC Vaslui şi-a asigurat deja serviciile portughezului Fernando Varela (24 ani), adus gratis de la Feirense.

Moldovenii l-au luat cu doar 50.000 de euro
Impresarul lui Papp, Victor Becali, a fost miercuri la meciul Elveţia-România, în care jucătorul a fost titular, pe postul de fundaş dreapta. La partidă au asistat şi reprezentanţii lui Chievo. După joc, fotbaliştii lui Piţurcă au avut două ore liber, timp în care cele două părţi au semnat contractul.

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a făcut o afacere senzaţională cu Papp, achiziţionîndu-l în 2008, de la Botoşani, pentru numai 50.000 de euro. Şi conturile Botoşaniului se vor umple cu 250.000 de euro, clubul lui Cornel Şfaiţer avînd 10% din viitorul transfer al lui Papp. La Chievo va ajunge şi slovacul Pavel Farkaş (27 ani), la final de contract cu FC Vaslui. Ieri, prima postare de pe contul de facebook al lui Paul Papp a fost imnul lui Chievo!

Şi Lobonţ e urmărit de Chievo
Un alt "tricolor", Bogdan Lobonţ (34 ani) e pe lista lui Chievo. Conform Mediafax, portarul român, care mai are un an de contract cu AS Roma, ar putea ajunge la formaţia din Verona dacă aceasta îl va vinde pe Stefano Sorrentino la nou promovata AC Torino.

"Dacă va dovedi aceleaşi calităţi, Pap poate face pasul de la Chievo şi la o echipă mai mare" (Victor Becali, impresarul lui Papp)

9 meciuri la "naţională" a strîns pînă acum Paul Papp, care a debutat în amicalul România-Ucraina (2-2, 2-4 după penaltyuri) în 8 februarie 2011

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
biancorossi
biancorossi  •  02 Iunie 2012, 00:04

initial a fost vb de 1,5 mil. a doua zi s-a ajuns la 1,8 acum se vehiculeaza2,5 mil euro... peste 4 zile se ajunge la 5 mil...)))

akcent83
akcent83  •  01 Iunie 2012, 19:19
Postat de octavian pe 01 Iunie 2012, 02:27

sper sa nu faca si papp ca radu stefan sa refuze nationala

Stii ce a declarat cand au fost anumiti jucatori invoiti de Piturca,unul ca avea nunta,unul ca nu stiu ce...Papp a zis ca el la nationala tot va veni...chiar daca e in pregatirile de nunta ;) E un jucator serios si modest.Sper sa ajunga cat mai sus pentru ca merita `

utraian
utraian  •  01 Iunie 2012, 10:06

Daca suma e reala, e prea mare. Elvetienii au facut ce-au vrut pe partea lui Papp. L-au pappat. O sa-l ia Porumboiu dupa un an cu 500 mii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează