FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

25.000 de euro la instalare! Vlad Achim a dat peste găina cu ouă de aur

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Jucătorul cedat neașteptat de Viitorul la Voluntari a obținut și un salariu de 6.000 de euro pe lună la clubul ilfovean, și un bonus de 400 de euro pentru fiecare punct cîștigat de echipă

Trecerea surprinzătoare a lui Vlad Achim de la Viitorul la FC Voluntari are și o explicație financiară specială pentru jucător. Ca să-și asigure serviciile mijlocașului în vîrstă de 26 de ani, ilfovenii i-au oferit un contract spectaculos pentru o echipă aflată în pragul retrogradării.

Concret, fostul căpitan al Ceahlăului ar fi încasat 25.000 de euro la semnătură, i s-ar fi asigurat un salariu de 6.000 de euro pe lună, plus un bonus de 400 de euro la fiecare punct cîștigat de Voluntari pînă la finalul sezonului, indiferent dacă echipa se salvează sau nu!
În prima parte a campionatului, Achim a fost cel mai bun pasator al trupei lui Gică Hagi și s-a numărat printre oamenii de bază ai Viitorului. În 21 de partide, a marcat două goluri și a bifat 6 assist-uri.

"Regele" a preferat însă să se despartă de mica sa vedetă din două motive: ar fi avut de stins o datorie către primarul din Voluntari, Florentin Pandele, din perioada cît Viitorul a jucat și s-a pregătit în Ilfov și a reușit să-l convingă foarte repede pe Pablo de Lucas să se repatrieze din Israel, acoperind astfel postul lui Achim cu un jucător adaptat deja în Liga 1 din perioada petrecută la Petrolul.

1 an și jumătatemai avea Achim contract cu Viitorul: a reziliat amiabil înțelegerea cu clubul lui Hagi pentru a trece la Voluntari

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  13 Februarie 2016, 14:09

Draga Justin Gafiuc, nu poti sa spui despre un cetatean strain ca se repatriaza in Romania ("... a reușit să-l convingă foarte repede pe Pablo de Lucas să se repatrieze din Israel"). In alta ordine de idei, cred ca ghesepeul ar face bine sa inceapa o investigatie la Voluntari. Nu de alta, dar sa platesti atatia bani (vezi sumele de mai sus), sa-l mai pui si me Mitica presedinte, iar toate astea pentru doar 3 etape cate au mai ramas, miroase a spalare de bani. Voluntariul este cu un picior si jumatate in liga 2.

magic4ever
magic4ever  •  13 Februarie 2016, 12:56

O sa regrete Hagi ca s-a despartit asa usor de Achim si Aganovic....

plischi
plischi  •  13 Februarie 2016, 10:28

face gica asta niste afaceri de te doare capul...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează