FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

3.000 euro acum, triplu la iarnă » Salariul lui Alexe va creşte în următoarele luni

Dinamo ar vrea cel puțin 4 milioane de euro pe Alexe, care e în vizorul mai multor cluburi italiene şi ruseşti
Dinamo ar vrea cel puțin 4 milioane de euro pe Alexe, care e în vizorul mai multor cluburi italiene şi ruseşti

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 noiembrie 2012 20:35

Alexe încă are un salariu modic, deşi e golgeterul ”cîinilor”, dar i s-a promis o mărire contractuală în intersezon, în cazul în care nu va fi transferat în străinătate.

Marius Alexe a marcat de 6 ori în ultimele 8 meciuri oficiale ale roş-albilor şi are toată motivaţia să o facă în continuare şi în mandatul lui Dorinel. Actualul golgeter din Ştefan cel Mare are unul dintre cele mai mici salarii din echipa dinamovistă.

"Are 3.000 de euro pe lună, în condiţiile în care a fost adus Alvarez cu 15.000 de euro pe lună! I s-a promis, la un moment dat, că i se va mări şi lui contractul, chiar s-a vorbit de vreo 8.000-9.000 de euro pe lună, ca să-l motiveze să joace, mai ales că e principalul fotbalist pentru export", au declarat apropiaţi, dar şi oficiali ai clubului.

Alexe realizează care-i actualul său statut la echipă, acela de om de gol, aflat mereu sub presiunea de a face diferenţa: "Obiectivul din acest an, locurile 1-3, încă este realizabil, dar trebuie să mergem pas cu pas. La Constanţa sînt 3 puncte în joc, cum, necum, trebuie să le obţinem. Şi trebuie să ne apropiem de lider. Diferenţa se poate recupera, nimic nu e imposibil. Cunosc mulţi jucători de la Viitorul, sînt tineri talentaţi, mulţi de vîrsta mea. Nu vrem să-l învingem pe Hagi, ne interesează să batem Viitorul pentru acele 3 puncte".

"La Constanţa putem să renaştem. Ne simţim vinovaţi de îndepărtarea lui Bonetti. Eu vreau să-i mulţumesc pentru ceea ce a făcut la Dinamo. Toţi trebuie să fim ruşinaţi de locul pe care sîntem" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
fox13
fox13  •  17 Noiembrie 2012, 13:04

adevarul e ca merita o marire de salariu si 4 milioane de euro la 5 goluri in 15 meciuri

blacky-
blacky-  •  17 Noiembrie 2012, 10:36

sunt stelist... dar frate ... alexe e fotbalist... sal tii pe 36000 euro pe an e nesimtire .. jeguri ordinare ... cred ca iubirea lui pt club e prea mare ! bv alexe ! :D

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  17 Noiembrie 2012, 09:35

bai iar vad stelisti si dinamovisti cum se balacaresc pe aici :))))...HAI VIITORUL... de data asta ati scapat stelistilor sunt prea tineri cei de la VIITORUL si cruzi dar la anul paa puncte de la CONSTANTA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează