LIGA 1   •   

MIHAI STOICHIȚĂ VA IMPLEMENTA ÎN GHENCEA UN SISTEM MAI AGRESIV

3-4-3

de Dan Udrea   •   19 Septembrie 2009

adrian  ( comentarii)
Trebuie sa joci sistemul pe care ti-l permite locul de jucatori si nu ce vrei tu.Pe de alta parte sistemul trebuie sa fie usor adaptabil la ce joaca si adversarii.
Pentru asta iti trebuie niste judecatori inteligenti...
Daca jucatorii sunt mai slabi de minte, vor juca doar ce fac la antrenamente!
Asa ca intuiesc un Pandurii Steaua 3-0. Sa dea domnul sa ma insel!
19 Septembrie 2009, 18:25   •   Comenteaza
asfgsh  ( comentarii)
MAI BINE AI JUCA UN 3-4-2-1 CU MATA IN AVANPOSTURI, F..M..M DE RATON, AI BELIT P..U..L..A "PIPPI"
19 Septembrie 2009, 14:24   •   Comenteaza
rbk  ( comentarii)
As prefera un 4-3-3..in fine, ramane de vazut..imi e greu sa cred ca poate steaua sa stea in 3 fundasi, mai ales ca singuru care e cat de cat ok ar fi Rada.Ghionea e iesit din forma sau atata mai poate..
19 Septembrie 2009, 14:09   •   Comenteaza
ady_sp  ( comentarii)
poate sa vina antrenor shi pepe guardiola.dak nu ai jucatori buni tot degeaba.
19 Septembrie 2009, 13:13   •   Comenteaza
cici  ( comentarii)
sistemul 3-4-3 e mai defensiv decat cel 4-4-2, pentru ca in afara de cei 3 fundasi centrali alti doi mijlocasi din cei patru sunt practic fundasi laterali, pusi cica sa fie mijlocasi. pentru ca si acum 11 ani si reghecampf si naghi erau fundasi laterali de meserie. asta e un sistem de rahat si nu-l joaca nici o echipa de valoare in europa.
19 Septembrie 2009, 12:11   •   Comenteaza
adr  ( comentarii)
Rapidul lui Razvan juca in acest sistem.Aici cei mai importanti sunt fundasii laterali,care sunt de fapt extremel din anii 70-80.Acest sistem este pentru maratonisti ca Nicolita,Karamyan.Daca il pui pe szekely sau Grzelak in acest sistem,in minutul 25 se cer afara.Iar in atac,ar merge cu Surdu si Stancu aripi,iar Kapetanos impins,dar i-ar trebui o rezerva,dar Bibiskov e varza.Deci trebuie un fundas central si un varf impins liberi de contract,sa vina pe 120000,deci ceva utopic.
19 Septembrie 2009, 11:51   •   Comenteaza
alamaremah  (437 comentarii)
Zapata - Rada , Ghionea , Baciu - Nicolita , Ionescu , Toja , Szekely - Tanase , Surdu , Stancu.
19 Septembrie 2009, 11:45   •   Comenteaza
tudor  ( comentarii)
Haideti sa avem incredere in el.Omul asta totusi a castigat niste trofee cu Steaua,atat ca secund cat si ca principal.Daca atunci s-a putut,de ce nu si acum?Forzza Steaua!
19 Septembrie 2009, 11:35   •   Comenteaza
Cristi  ( comentarii)
Pana acum imi place cum gandeste. Sper sa faca treaba buna.
19 Septembrie 2009, 11:30   •   Comenteaza
gigel25  (3 comentarii)
dar pot sa stiu de ce mi-ati sters comentariul? sigur, se poate face reclama la orice aici, oamenii se baga si se scot unii pe altii in si din diverse locuri, dar daca scriu numele concurentei dispare tot imediat
19 Septembrie 2009, 11:28   •   Comenteaza
Dagu  ( comentarii)
mai baiatule..tu esti 0 ca si antrenor daca gandesti ca cel mai eficient sistem pentru Steaua ar fi 3-4-3. Cu un astfel de sistem lu' Steaua, iar fi greu sa invinga formatiile asa zise "mici", dar sa mai faca meciuri bune cu echipele mai puternice. "Haidi, pa"!!!
19 Septembrie 2009, 11:26   •   Comenteaza
valutz  ( comentarii)
Postat de akafreak pe 19 Septembrie 2009, 03:01
"15 meciuri dintr-un total de 34 a cîştigat Stoichiţă la o diferenţă de minimum două goluri în sezonul 1997-1998 al SteleiȚ

pai dak el a castigat nici 50% in perioada aia... cu jucatorii aia... cu astia kre ii are akm o sa aiba 25 de infrangeri....pe sistemul asta

bergodi din 13 meciuri oficiale are 9 CASTIGATE !!!
bha retardatle....15 castigate...la o diferenta cel putin de 2 goluri...ca are casstigate mai multe..
19 Septembrie 2009, 11:06   •   Comenteaza
gigel25  (3 comentarii)
genoa e singura echipa din europa pe care o stiu care joaca asa
19 Septembrie 2009, 11:04   •   Comenteaza
marius  ( comentarii)
Da si a mai zis ca daca te duci la un patron cu sistemu asta te da afara...hahaha tare de tot,steaua e de rasu lumii.
19 Septembrie 2009, 11:02   •   Comenteaza
make2000  (10 comentarii)
Stie cineva vreo echipa din Europa care mai joaca 3-4-3 la ora actuala?
19 Septembrie 2009, 11:00   •   Comenteaza
steaua1986forever  (4704 comentarii)
Postat de alpin pe 19 Septembrie 2009, 09:01
E usor de ales. Stoichita cunoaste DOUA sisteme, mari si late:
1. "Mai sus, mai tare si pe jos" si
2. "Tare, si toti dupa ea"
Ca unul care nu simpatizez deloc FC Valiza, presimt ca voi avea multe "satisfactii"!! Sper sa nu-l dea afara prea repede ciobanul albanez!
bai labine....tu nu vezi ca esti plictisitor? doar de Steaua comentezi....asa e cand nu ai o echipa de suflet...zici ca Steaua face blaturi dar tu ai emblema cu Juve...o echipa "foarte curata". Plus ca asa cum la fiecare articol cu Steaua scuipi...asa dai limbi de catifea la fiecare articol cu cfr si dinamo. Esti jalnic baiatule...nu ai caracter.
19 Septembrie 2009, 10:02   •   Comenteaza
alpin  (11040 comentarii)
E usor de ales. Stoichita cunoaste DOUA sisteme, mari si late:
1. "Mai sus, mai tare si pe jos" si
2. "Tare, si toti dupa ea"
Ca unul care nu simpatizez deloc FC Valiza, presimt ca voi avea multe "satisfactii"!! Sper sa nu-l dea afara prea repede ciobanul albanez!
19 Septembrie 2009, 09:01   •   Comenteaza
razvan79  (18 comentarii)
Sa va spun eu urmatoarele "inovatii si inventii" "proprii si personale" ale marelui Stoichitan Pippi :
- Dayro va fi adus de la echipa a doua saptamana viitoare
-H.ahalerele de Grzelak, Tininho si Tudose nu vor mai prinde nici echipa a doua
-Nicolita si Surdu nu vor lipsi niciodata din echipa de baza ,ca deh.."astia alearga mult"
- Szekely inca un joc doua si out....
si lista poate continua...in functie de ce mai viseaza "ciobanul luminii"
19 Septembrie 2009, 08:48   •   Comenteaza
air_supply  (575 comentarii)
Ati innebunit iar!!?
1.000.000 de articole cu Stoichita!!?
Da, un alt dinamovist la steaua....
Din cite-l stiu eu va juca 1 - 8 - 2 cu fundul in poarta! vedeti ca pe unde a antrenat nu a avut rezultate! A plecat asa cum a venit...
19 Septembrie 2009, 08:47   •   Comenteaza
cod  ( comentarii)
hahahah camd aude de transferuri...iar aduce de ale Tininho hahaha jos k oaia nebuna afara k ea din Ghencea.........
19 Septembrie 2009, 07:41   •   Comenteaza
«
1
»
Comentează
Număr de caractere rămase: 700

Fii prietenul nostru pe Facebook
Apartament in Soseaua Nordului Apartament in Soseaua Nordului
450.000 EU ; 2.500 EU/luna
Soseaua Nordului , SC: 230 mp, 4 cam.
Suprafata utila: 210 mp
4 camere