FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI ŞI "VAMĂ" AU RELUAT NEGOCIERILE SISTATE ÎN VARĂ

3 şi toţi 3!

Articol de - Publicat miercuri, 09 septembrie 2009 00:00

Pe lîngă Dinu Gheorghe, care este dorit preşedinte al Stelei, patronul din Ghencea îi vrea la pachet pe Roman şi Sburlea, oferind 1,8 milioane de euro

Pe lîngă Dinu Gheorghe, care este dorit preşedinte al Stelei, patronul din Ghencea îi vrea la pachet pe Roman şi Sburlea, oferind 1,8 milioane de euro

Gigi Becali pregăteşte o ma­­re lovitură pe piaţa transferurilor. Este aproape de a-i aduce în Ghencea pe doi dintre cei mai rîvniţi fotbalişti din Liga I, plus un om de conducere extrem de apreciat din rîndul şefilor de cluburi.

Dinu Gheorghe, preşedintele lui FC Braşov, dorit la Steaua şi în vară, a avut o nouă rundă de discuţii cu patronul roş-albaştrilor, iar Gigi le-a spus ieri apropiaţilor că probabil “Vamă” va fi viitorul preşedinte în Ghencea. În urmă cu două zile, Gigi Becali i-a cerut acestuia să nu vină cu mîna goală de sub Tîmpa: “Îi vreau pe Roman şi pe Sburlea. Spune-i patronului Neculaie că îi dau 1,8 milioane de euro cu tot cu TVA pentru coproprietate”.

“Nu-mi mai răspunde la telefon”
Dinu ar fi dat asigurări că transferurile s-ar realiza destul de uşor, mai ales că există mari res­tanţe financiare către fotbaliştii de sub Tîmpa. Aseară însă, Becali a spus că “Vamă” nu-i mai răspunde la telefon:  “Mi-a zis că vor­­beşte cu Neculaie şi că îmi dă un răs­­puns. Nimic! L-am sunat de 200 de ori luni seara şi de 700 de ori marţi, dar degeaba! Aşa nu am cum să fac afa­ceri!”.  “Să încerce să îi dea un SMS, poate reuşeşte aşa să dea de el. Oricum, eu nu sînt de acord cu vîn­­za­­rea jucătorilor”, a replicat Ne­­cu­­laie.

Neculaie e nervos
Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a comen­tat ieri iminenta insta­la­re a lui Dinu Gheorghe ca pre­şedinte al Stelei, dar şi posibilitatea ca Roman şi Sburlea să ajun­gă în Ghencea.  “Nu m-a contactat nimeni de la Steaua, nu am purtat nici o negociere cu ei. Eu sînt singurul care poate decide dacă vor pleca, nu Dinu Gheorghe. Nu am fixat nici un preţ pentru Ro­man, pentru că nu e de vîn­zare”, a a spus Ioan Neculaie. (Istvan Deak)

“Argăseală nu e nimerit să fie tampon între patron şi jucători. Am nevoie de un manager şi îl voi aduce”
Gigi Becali, patron Steaua

"Dinu Gheorghe poate să facă ce vrea, dar nu decide el dacă pleacă vreun jucător de aici. El e doar un angajat, patronul sînt eu"
DECLARAŢIA ZILEI: Ioan Neculaie, patron FC Braşov

Ţintele Stelei

Mihai Roman (24 de ani)
Meciuri/goluri în Liga I: 36/4

Sabrin Sburlea (20 de ani)
Meciuri/goluri în Liga I: 24/4


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
fzcsm
fzcsm  •  09 Septembrie 2009, 16:14

Daca cei 3 ar veni la Steaua ar fi foarte bine.Doamne ajuta sa vina!FORZZA STEAUA!!!

 •  09 Septembrie 2009, 15:16
Postat de pe 09 Septembrie 2009, 01:39

jiji isi v-a lua o noua teapa..gen dayro..acesti strengari roman respectiv sburlea n-au demonstrat nimic in fotbalul cat de cat mare...mai rau... ne vom pricopsi si cu morsa crapidista-o-maidaneza..ce sa-i faci strategi becaliote..din pacate tot ce face oieru se sparge in capul stelei.

CRED CA GIGI BECALI VORBESTE CA DE OBICEI PROSTI CU PRIVIRE LA ROMAN ETC.

 •  09 Septembrie 2009, 13:59

Pe stelistii mai in varsta ii inteleg, ei au crescut intr-un anumit regim, in care niste lucruri erau certe, daca un anumit voia ceva, se facea, nu conta de ce vor ceilalti. Cei tineri nu stiu de altceva, dar in lumea reala NU POTI FACE ce vrei DE CAPUL TAU !!! Daca cel caruia ii apartine jucatorul, cazul de fata Niculaie, nu vrea sa dea sub nicio forma, nu il da si S-A TERMINAT POVESTEA.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează