FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

4 momente comice cu Alexandru Bourceanu la Steaua :D

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 februarie 2014 16:21

Steaua s-a despărţit astăzi de Alexandru Bourceanu, căpitanul "roş-albaştrilor" urmînd să evolueze din retur pentru Trabzonspor.

După doi ani şi jumătate în tricoul Stelei, Bourceanu pleacă în Turcia pentru 1,3 milioane de euro. Primul meci pentru "roş-albaştrii" a fost la Constanţa, pe 31 iulie 2011, Steaua - CS Mioveni 4-0. Rony Levy l-a trimis atunci în teren din primul minut alături de Pablo Brandan. "Gladiatorul" a evoluat toate cele 90 de minute, aşa cum a făcut-o în 74 din cele 80 de jocuri disputate în campionat. În 73 partide a purtat banderola de căpitan.

2 goluri şi 20 pase de gol a contabilizat în Liga 1 pentru Steaua, locul 1 la acest capitol. De asemenea, a bifat 32 meciuri şi un gol în cupele europene.

4 momente comice cu Bourceanu la Steaua
1. L-a bulversat pe Ion Marin
Steaua s-a intersectat în iarna lui 2012 în aeroport cu Ion Marin. Majoritatea jucătorilor nu l-au recunoscut pe fostul antrenor al lui Dinamo, aşa că el a putut să asiste fără să vrea la unele discuţii dintre ei. Uimit de ce a auzit, a mers la Ilie Stan: "Mă, Ilie, nici noi nu eram genii la 20 şi ceva de ani, da' parcă ăştia de azi sînt de pe altă lume! După ce l-am auzit pe Bourceanu vorbind, chiar nu mă mai mir că joacă aşa cum joacă! Nu-mi vine să cred ce minte are!". 

2. Şi-a speriat colegii
Bourceanu i-a şocat şi pe colegii săi din vestiar cu gesturile ieşite din comun pe care le face. "E un tip ciudat. Au fost momente în care l-am surprins înjurîndu-se singur! Adică merge şi vorbeşte cu el: «Boule! Tîmpitule!». Se ceartă singur!", povesteau unii dintre coechipierii lui Alex.

3. Explicaţie halucinantă după debutul dezastruos din Ligă
La finalul meciului Schalke 04, pierdut cu 0-3 de Steaua, căpitanul "roş-albaştrilor" a oferit o explicaţie comică pentru lipsa de reacţie a echipei după primul gol marcat de nemţi. "Ce s-a întîmplat după primul gol? A venit al doilea!", a spus atunci Bourceanu.

4. Modelul său e Hannibal
Invitat în 2011 de Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea "Tribuna zero", Bourceanu a dezvăluit şi cine este personajul său preferat: "M-a impresionat puterea de luptă a generalului Hannibal. Era neînfricat şi ambiţios. Încerc ca şi eu, pe teren, să fiu ca el. Nu mă dau niciodată la o parte cînd e vorba să lupt!".

Citește și:
Gigi Becali i-a anunțat plecarea de la FCSB: „La revedere! Să-mi dea 200.000 de euro pe el”
Europa League
Gigi Becali i-a anunțat plecarea de la FCSB: „La revedere! Să-mi dea 200.000 de euro pe el”
Germanii s-au îngrămădit să cumpere noul model Dacia: „Dramatic!”
Noutati auto
Germanii s-au îngrămădit să cumpere noul model Dacia: „Dramatic!”
Final de drum?! Panduru l-a pus la zid pe fotbalistul FCSB-ului: „Toată viața a făcut asta”
Europa League
Final de drum?! Panduru l-a pus la zid pe fotbalistul FCSB-ului: „Toată viața a făcut asta”
Titi Aur și-a scos la vânzare vila de 800.000 de euro: „5 dormitoare, piscină acoperită, saună, grădină” » În ce oraș din România se află
Altele
Titi Aur și-a scos la vânzare vila de 800.000 de euro: „5 dormitoare, piscină acoperită, saună, grădină” » În ce oraș din România se află
SURPRIZĂ Puternica familie Dayan din Israel scoate la vânzare un palat din centrul Bucureștiului
Profit.ro
SURPRIZĂ Puternica familie Dayan din Israel scoate la vânzare un palat din centrul Bucureștiului
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Dan Negru, scandalizat de subiectul anului pe piața media din România: „Ca să vezi, trebuie să plătești!”

Selecționerul României, șocat de ce a găsit în Danemarca: „Despre ce vorbim? Dimineața, tot cartierul!”

Comentarii (24)
mvradulescu
mvradulescu  •  02 Februarie 2014, 10:06
Postat de claudiu120284 pe 01 Februarie 2014, 18:33

articol penibil! respect Bourceanu!

Parcă mi-ați citit gândurile ! Tot respectul !!!

shab
shab  •  02 Februarie 2014, 09:22
Postat de mihaicatalin74 pe 02 Februarie 2014, 07:38

referitor la punctul 3 . declaratia a fost geniala , dar nu toata lumea are simtul umorului . uite ca dupa o infrangere categorica poti sa declari si altceva decat tampeniile de lemn pe care le spun in cor fotbalistii . punctul 1 demonstreaza viziunea antrenorului Ion Marin , iar la 2 probabil ca toti ne mai certam singuri uneori doar ca lui i se rupe si o face cu glas tare . oricum un articol de referinta al presei sportive .

Perfect de acord. Liviu Manolache a incercat sa il faca pe Bourceanu sa para prost dar a reusit doar sa demonstreze ca cel cu IQ scazut e chiar el insusi. Ce dobitoc..

mihaicatalin74
mihaicatalin74  •  02 Februarie 2014, 07:38

referitor la punctul 3 . declaratia a fost geniala , dar nu toata lumea are simtul umorului . uite ca dupa o infrangere categorica poti sa declari si altceva decat tampeniile de lemn pe care le spun in cor fotbalistii . punctul 1 demonstreaza viziunea antrenorului Ion Marin , iar la 2 probabil ca toti ne mai certam singuri uneori doar ca lui i se rupe si o face cu glas tare . oricum un articol de referinta al presei sportive .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează