FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

4 ţinte pentru Steaua » Ce jucători poate aduce Becali pentru visul grupelor UCL

Articol de - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 13:08

În urmă cu două săptămîni, Gigi Becali anunţa că Steaua a primit banii pe transferul lui Claudiu Keşeru la Al Gharafa, aproximativ 2,3 milioane de euro.

Cu aceşti bani, în perioada următoare de transferuri, patronul Stelei ar putea achiziţiona mai mulţi jucători, cu care să îi asigure lui Mirel Rădoi o echipă puternică, capabilă să se bată pentru cele trei trofee interne.

Becali este decis să cumpere doar jucători români, iar GSP.RO îţi prezintă 4 fotbalişti pe care Steaua i-ar putea aduce în vară.

1. Ciprian Marica 

Deşi are 30 de ani şi nu a mai jucat de mult, Marica are valoare suficientă pentru a fi cel mai bun atacant din Liga 1. Becali i-a făcut mai multe oferte, dar Marica ezită să dea un răspuns, fiind tentat de o ofertă mai avantajoasă din străinătate.

Totuşi, mirajul cupelor europene şi prezenţa în lotul României la EURO, l-ar face pe Marica să accepte oferta lui Becali. Atacantul ar veni liber de contract şi acest lucru l-ar determina pe Becali să îi ofere un contract mai mare.

Valoare: 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.de

2. Denis Alibec

Este unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1 şi în vară a fost aproape de a ajunge la Steaua, dar nu a fost de acord cu salariul oferit de Becali.

Acum, avînd în vedere că Tade, principalul atacant a marcat doar de două ori, Becali ar putea mări oferta făcută lui Alibec, iar atacantul ar avea mari şanse de a fi noul golgheter al Stelei. În plus, problemele financiare de la Astra, i-ar determina pe giurgiveni să îl vîndă pe Alibec la rivala din Liga 1.

Valoare: 2,3 milioane de euro

3. Răzvan Marin

În acest sezon, Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni tineri jucători, impresionînd prin jocul său. Marin este un excelent pasator şi a apărut de multe ori la finalizare. Deşi are doar 18 ani, mijlocaşul a arătat maturitate în joc, demonstrînd că poate fi competitiv la un nivel ridicat, chiar şi la Steaua.

În plus, de-a lungul timpului, Steaua şi Viitorul au făcut mai multe tranferuri, iar Hagi a declarat mereu că el este dispus să negocieze pentru orice jucător.

Valoare: 500.000 de euro

4. Silviu Lung jr.

Steaua duce lipsa unui portar de valoare, care să ofere siguranţă. Cojocaru a început ca titular, dar pierdut prima echipă în faţa lui Florin Niţă.

Cu toate acestea, Steaua ar avea nevoie de un noul portar, care să fie în circuitul naţionalei şi pe care să îl poată vinde, mai tîrziu, în străinătate. Lung jr. ar lua-o pe urmele tatălui, Silviu Lung, şi al fratelui mai mare, Tibi Lung, care au apărat buturile Stelei.

Transferul la Steaua ar însemna pentru Lung jr. un pas înainte şi posibilitatea de a se lupta pentru un post de titular în naţionala României, iar Astra ar putea să accepte o sumă mai mică de transfer decît suma la care este cotat.

Valoare: 2,5 milioane de euro

Pînă acum, Steaua i-a adus pe Sebastian Chitoşcă, Cătălin Ştefănescu şi Doru Popadiuc, de la Ceahlăul, pentru 50.000 de euro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (43)
146230795726006
Toma Toma  •  02 Noiembrie 2015, 09:52

Lui Marica ii trebuie servant, lui Alibec de asemenea si inainte de toate Stelei ii trebuie antrenor !

ortega
ortega  •  01 Noiembrie 2015, 20:23
Postat de khal_37 pe 01 Noiembrie 2015, 19:09

BUCOVINA POJORITA????? Sau preferi RAPID SUCEAVA! Tristule.

Prefer Partizan Begrad , Ludogorets și Middlesborough ... Dar asta e istorie , *** ... Nu vă mai prinde paltonul de la anul ...Gata cu *** fcsb ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maresal30
maresal30  •  01 Noiembrie 2015, 19:44

marica nu vine

Vezi toate comentariile (43)
Comentează