LIGA 1    •   

TRANSFER

416.500 de euro a dat Iancu pe Bourceanu

 
02 Iulie 2009
 

Atît a scos din buzunar Iancu pentru a-l lua imediat pe Bourceanu de la Galaţi. Jucătorul a plecat în cantonament cu Poli
Deşi era pericol să nu se mai realizeze, transferul lui Alex Bourceanu la Timişoara va fi parafat astăzi şi pe hîrtie, după ce, ieri, "Gattuso" s-a îmbarcat în autocarul spre Debrecen, locul de cantonament al lui Poli.

"Ne-am înţeles pînă la urmă, dar abia mîine (n.r. azi), vom semna actele", a declarat directorul general al Oţelului, Marius Stan, completat de patronul Politehnicii, Marian Iancu: "S-a rezolvat în privinţa lui Bourceanu. Acum nu mai aşteptăm decît decizia comisiei privind interdicţia la transferuri".

Timişoara a acceptat să plătească acum prima rată din transfer, în valoare de 350.000 de euro, plus TVA, adică 416. 500 de euro, urmînd ca următoarea tranşă, pînă la 700.000 de euro plus TVA, să fie plătită în ianuarie anul viitor, dată la care intenţiona iniţial Marian Iancu să plătească toată suma. Totodată, deşi cele două părţi susţin că nu are nici o legătură cu "afacerea Bourceanu", la Galaţi vor ajunge, sub formă de împrumut, şi doi jucători ai lui Poli. "La Oţelul vor veni, împrumut pe un an, Artur Pătraş şi Mircea Axente. Sosirea celor doi nu are nimic în comun cu vînzarea lui Bourceanu", a explicat Marius Stan.


Liga 1, teritoriu violet
Împrumutul atacantului Mircea Axente (22 de ani) şi a mijlocaşului Artur Pătraş (21 de ani) la Galaţi, face parte dintr-un program mai amplu gîndit de Marian Iancu, care prevede asigurarea unor echipe pentru tinerii din lot, unde vor avea posibilitatea să joace. "Vom împrumuta jucători la Galaţi, Iaşi, Alba Iulia, Bistriţa şi chiar Curtea de Argeş. Îmi doresc mult ca ei să joace, de aceea sînt dispus să-l împrumut şi pe Rusici, pentru că avem mulţi atacanţi în lot". (Adrian Bucur)


FLASH


Deficit de două milioane

Boss-ul Timişoarei, Marian Iancu, a dezvăluit ieri motivul pentru care nu va mai transfera jucători şi pentru care nu i-a ofertat nici pe internaţionalii timişoreni Paul Codrea şi Cosmin Contra. "Va veni timpul cînd ne vom permite să facem oferte unor asemenea jucători. În acest moment, însă, nu am un buget care să-mi permită alte transferuri. Avem un deficit de 2 milioane de euro, care va fi amortizat doar dacă reuşim să intrăm în grupele Europa League", a spus Iancu. (Adrian Bucur)

Sabău la Congres
Neluţu Sabău a anunţat ieri că nu va putea fi prezent în cantonamentul echipei de la Debrecen în primele patru zile. Motivul invocat de antrenor, cît şi de patronul Marian Iancu, e că "Moţul" a semnat pe fugă cu Poli şi mai are lucruri lăsate nerezolvate în Bistriţa. Adevărul, însă, pare a fi Congresul de District al Martorilor lui Iehova, care va avea loc simultan în mai multe localităţi din ţară, printre care şi Bistriţa, şi care va începe vineri, 3 iulie. Sabău e membru al comunităţii Martorilor lui Iehova din Bistriţa. (Flaviu Popa)

"Moţul" e fair-play
Antrenorul Timişoarei nu a uitat să le mulţumească lui Dusan Uhrin jr şi Gabi Balint, cei doi tehnicieni care au antrenat pe Poli înaintea sa. "Nu ştiu de ce s-a ratat titlul. Poate şi din cauza arbitrajului, a accidentărilor, a acelor şase puncte... Oamenii dinaintea mea au făcut lucruri deosebite aici, îi respect mult şi îi felicit", a declarat Sabău, care nu a uitat nici de fostele sale echipe: "Mulţumesc celor de la <>, Mediaş şi Gloria, precum şi tuturor oamenilor ce m-au ajutat". (Adrian Bucur)


Ultimele noutăţi

>> Ioan Mera, revenit de la Gloria Buzău, nu a efectuat deplasarea în cantonamentul de la Debrecen, fundaşul fiind înlocuit în lot de mijlocaşul Adrian Popa (21 de ani). Cel mai probabil Mera va fi împrumutat la Bistriţa sau Alba Iulia.

>> Poli Timişoara a cîştigat campionatul naţional la juniori B, învingînd în finală Şcoala de Fotbal Gică Popescu, cu scorul de 3-0. "Dacă cei mici au luat titlul, e clar că şi cei mari trebuie să le urmeze exemplul", a declarat Gheorghe Chivorchian.

>> Sabău e dispus să promoveze tineri la Timişoara: "Dacă mi se recomandă anumiţi jucători de perspectivă, vor fi şi ei lîngă ceilalţi, îi va ajuta să progreseze"

>> "Moţul" nu vrea Şahtiorul la tragerea la sorţi: "Voiam adversar din Spania sau Italia, dar nu se poate. Şahtiorul nu îl vreau, căci nu aş vrea să-l înving pe domnul Lucescu".

>> Experienţa Bistriţa l-a maturizat ca antrenor pe Sabău. "Eu îmi fixam singur obiectivele, preşedintele nu intervenea. Am încercat să îmi fac un cv prin performanţe, dar nu e uşor să obţii astfel de lucruri cu jucători aduşi din B şi C".

>>CJ Timiş a alocat 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea stadionului "Dan Păltinişanu", pentru a-l aduce la standardele Champions League

 
Comentarii (2)
Modest  ( comentarii)
ce modest e Sabau: nu vreau sa-l bat pe Mircea Lucescu. Poate in visele tale, Iuda (Iehova).
02 Iulie 2009, 23:36   •   Comenteaza
Mama Omida  ( comentarii)
Mult noroc, Ovidiu Sabau! Eu sper sa le dai peste nas fratilor Becali si Timisoara sa obtina 6 puncte din meciurile cu Dinamo in campionatul viitor!
02 Iulie 2009, 06:38   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 

Este 2014 un an bun pentru cumpărarea unei locuinţe? Este 2014 un an bun pentru cumpărarea unei locuinţe?
De la debutul crizei imobiliare, cumpararea unei locuinte nu s-a mai facut raportat în special la nevoie, ci s-a facut aproape exclusiv în functie de pret. În ultimii ani, clientii [...]

Alte Stiri

Un serviciu oferit de
Pierdut furat geanta bej cu toate actele parafe si amera video
Pierdut/furat pe traseu Bran-Rm.Vâlcea geanta dama bej.cu toate actele, parafe si camera video! Gasitorului recompensa generoasa, minim 500 lei!
Gorj/Tg-jiu - pret 500,00 RON
Nisip de vanzare, 0730670803 balast piatra pietris pamant vegetal
Aduc la comanda: nisip, pietris, amestec - (balast: - nisip + pietris + margaritar), refuz de ciur, margaritar, piatra mare, pamant vegetal de flori si gradina, pamant de umplutura, transport moloz, ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 250,00 RON
Teren 922m Dobroiesti
Vand teren intravilan Dobroiesti, cartier vile, 922 mp, deschidere 22m, intabulare, cadastru, apa, gaze, curent. Terenul se afla in Dobroiesti, comuna situata vis a vis de Cora Pantelimon, chiar la ...
Ilfov/Dobroiesti - pret 110.000,00 EUR
vand nisip, balast, pietris 0763.19.58.58
• -Nisip (0-4m) • - Margaritar (4-8mm) • - Pietris (8-16mm • - Piatra mare (16-31mm) • - Refuz de ciur (25-63mm) • - Balast (0-40 mm) • - Pamant vegetal
Bucuresti/Bucuresti - pret 2,00 RON
Anunt PUF Germania, cu locatie in Warendorf
Angajam fete intre 18-35 ani, cazare gratuita, ma gasiti la adresa de mes:elenaparaschiv27, sau nr de tel:00491792785055
Bucuresti/Chiselet - pret 3.000,00 EUR
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V