LIGA 1    •   

TRANSFER

416.500 de euro a dat Iancu pe Bourceanu

 
02 Iulie 2009
 

Atît a scos din buzunar Iancu pentru a-l lua imediat pe Bourceanu de la Galaţi. Jucătorul a plecat în cantonament cu Poli
Deşi era pericol să nu se mai realizeze, transferul lui Alex Bourceanu la Timişoara va fi parafat astăzi şi pe hîrtie, după ce, ieri, "Gattuso" s-a îmbarcat în autocarul spre Debrecen, locul de cantonament al lui Poli.

"Ne-am înţeles pînă la urmă, dar abia mîine (n.r. azi), vom semna actele", a declarat directorul general al Oţelului, Marius Stan, completat de patronul Politehnicii, Marian Iancu: "S-a rezolvat în privinţa lui Bourceanu. Acum nu mai aşteptăm decît decizia comisiei privind interdicţia la transferuri".

Timişoara a acceptat să plătească acum prima rată din transfer, în valoare de 350.000 de euro, plus TVA, adică 416. 500 de euro, urmînd ca următoarea tranşă, pînă la 700.000 de euro plus TVA, să fie plătită în ianuarie anul viitor, dată la care intenţiona iniţial Marian Iancu să plătească toată suma. Totodată, deşi cele două părţi susţin că nu are nici o legătură cu "afacerea Bourceanu", la Galaţi vor ajunge, sub formă de împrumut, şi doi jucători ai lui Poli. "La Oţelul vor veni, împrumut pe un an, Artur Pătraş şi Mircea Axente. Sosirea celor doi nu are nimic în comun cu vînzarea lui Bourceanu", a explicat Marius Stan.


Liga 1, teritoriu violet
Împrumutul atacantului Mircea Axente (22 de ani) şi a mijlocaşului Artur Pătraş (21 de ani) la Galaţi, face parte dintr-un program mai amplu gîndit de Marian Iancu, care prevede asigurarea unor echipe pentru tinerii din lot, unde vor avea posibilitatea să joace. "Vom împrumuta jucători la Galaţi, Iaşi, Alba Iulia, Bistriţa şi chiar Curtea de Argeş. Îmi doresc mult ca ei să joace, de aceea sînt dispus să-l împrumut şi pe Rusici, pentru că avem mulţi atacanţi în lot". (Adrian Bucur)


FLASH


Deficit de două milioane

Boss-ul Timişoarei, Marian Iancu, a dezvăluit ieri motivul pentru care nu va mai transfera jucători şi pentru care nu i-a ofertat nici pe internaţionalii timişoreni Paul Codrea şi Cosmin Contra. "Va veni timpul cînd ne vom permite să facem oferte unor asemenea jucători. În acest moment, însă, nu am un buget care să-mi permită alte transferuri. Avem un deficit de 2 milioane de euro, care va fi amortizat doar dacă reuşim să intrăm în grupele Europa League", a spus Iancu. (Adrian Bucur)

Sabău la Congres
Neluţu Sabău a anunţat ieri că nu va putea fi prezent în cantonamentul echipei de la Debrecen în primele patru zile. Motivul invocat de antrenor, cît şi de patronul Marian Iancu, e că "Moţul" a semnat pe fugă cu Poli şi mai are lucruri lăsate nerezolvate în Bistriţa. Adevărul, însă, pare a fi Congresul de District al Martorilor lui Iehova, care va avea loc simultan în mai multe localităţi din ţară, printre care şi Bistriţa, şi care va începe vineri, 3 iulie. Sabău e membru al comunităţii Martorilor lui Iehova din Bistriţa. (Flaviu Popa)

"Moţul" e fair-play
Antrenorul Timişoarei nu a uitat să le mulţumească lui Dusan Uhrin jr şi Gabi Balint, cei doi tehnicieni care au antrenat pe Poli înaintea sa. "Nu ştiu de ce s-a ratat titlul. Poate şi din cauza arbitrajului, a accidentărilor, a acelor şase puncte... Oamenii dinaintea mea au făcut lucruri deosebite aici, îi respect mult şi îi felicit", a declarat Sabău, care nu a uitat nici de fostele sale echipe: "Mulţumesc celor de la <>, Mediaş şi Gloria, precum şi tuturor oamenilor ce m-au ajutat". (Adrian Bucur)


Ultimele noutăţi

>> Ioan Mera, revenit de la Gloria Buzău, nu a efectuat deplasarea în cantonamentul de la Debrecen, fundaşul fiind înlocuit în lot de mijlocaşul Adrian Popa (21 de ani). Cel mai probabil Mera va fi împrumutat la Bistriţa sau Alba Iulia.

>> Poli Timişoara a cîştigat campionatul naţional la juniori B, învingînd în finală Şcoala de Fotbal Gică Popescu, cu scorul de 3-0. "Dacă cei mici au luat titlul, e clar că şi cei mari trebuie să le urmeze exemplul", a declarat Gheorghe Chivorchian.

>> Sabău e dispus să promoveze tineri la Timişoara: "Dacă mi se recomandă anumiţi jucători de perspectivă, vor fi şi ei lîngă ceilalţi, îi va ajuta să progreseze"

>> "Moţul" nu vrea Şahtiorul la tragerea la sorţi: "Voiam adversar din Spania sau Italia, dar nu se poate. Şahtiorul nu îl vreau, căci nu aş vrea să-l înving pe domnul Lucescu".

>> Experienţa Bistriţa l-a maturizat ca antrenor pe Sabău. "Eu îmi fixam singur obiectivele, preşedintele nu intervenea. Am încercat să îmi fac un cv prin performanţe, dar nu e uşor să obţii astfel de lucruri cu jucători aduşi din B şi C".

>>CJ Timiş a alocat 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea stadionului "Dan Păltinişanu", pentru a-l aduce la standardele Champions League

 
Comentarii (2)
Modest  ( comentarii)
ce modest e Sabau: nu vreau sa-l bat pe Mircea Lucescu. Poate in visele tale, Iuda (Iehova).
02 Iulie 2009, 23:36   •   Comenteaza
Mama Omida  ( comentarii)
Mult noroc, Ovidiu Sabau! Eu sper sa le dai peste nas fratilor Becali si Timisoara sa obtina 6 puncte din meciurile cu Dinamo in campionatul viitor!
02 Iulie 2009, 06:38   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Teren in Baneasa Teren in Baneasa
120.000 EU 80,00 EU/mp
Baneasa
Suprafata teren: 1500 mp

Alte Oferte

Un serviciu oferit de
vand steroizi 0758629954
Anabolizante de cea mai bun calitate la cel mai mic pret
Bucuresti/Bucuresti - pret 10,00 RON
Reparatii PC si Laptop
Diagnosticare, reparatii, curatare hardware. Instalare programe si sistem de operare(windows). Predare cunostinte folosire PC la nivel de utilizator.
Timis/Timisoara - pret 50,00 RON
foraje puturi 0720218504
Firma specializata in domeniu, cu echipa de profesionisti, executa foraje de epuizment, foraje de apa, piloni de sustinere, denisipari, intretinere puturi, foraje orizontale si lucrari de mentenanta ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 1,00 EUR
Vand teren Bucium Iasi
Vand teren Bucium, zona pensiunii All Seasons, 820 mp, perfect pentru constructie casa/vila, liniste, vecini ok, utilitatile foarte aproape de teren, acces privat facil.
Iasi/Iasi - Bucium - pret 85,00 EUR
Apartament de lux 200mp
Bucuresti biserica sf. Stefan vand apartament de lux de 200mp cu toate utilitatile, 2 locuri de parcare, instalatie de aer conditionat, lift si posibilitatea cumparatorului de a finisa.Avans ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 288.000,00 EUR
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V