FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA - DINAMO, SÎMBĂTĂ ORA 21, LIVETEXT GSP.RO, DIGI 1

5 cifre interesante înainte de Săgeata - Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 13:07

Dinamo joacă sîmbătă în deplasare la Constanţa, cu Săgeata Năvodari. Partida va fi livetext pe GSP.ro de la ora 21 şi televizată de Digi1. Iată cîteva cifre interesante legate de acest meci:

1
este cifra victoriilor obţinute de Săgeata în ultimele 7 meciuri din Liga 1, cu Oţelul, în rest o remiză în deplasare, cu U Cluj, şi 5 înfrîngeri.

Dinamo joacă sîmbătă în deplasare la Constanţa, cu Săgeata Năvodari. Partida va fi livetext pe GSP.ro de la ora 21 şi televizată de Digi1. Iată cîteva cifre interesante legate de acest meci:

1 este cifra victoriilor obţinute de Săgeata în ultimele 7 meciuri din Liga 1, cu Oţelul, în rest o remiză în deplasare, cu U Cluj, şi 5 înfrîngeri.

2 este cifra remizelor scoase de Tibor Selymes ca antrenor împotriva lui Dinamo. El mai are un eşec în confruntările cu roş-albii.

3 echipe s-au impus pe terenul Săgeţii: ACS Poli, Pandurii şi Astra.

4 goluri a marcat fiecare dintre golgeterii celor două echipe: Viorel Dinu, respectiv Rotariu şi Dragoş Grigore.

5 puncte a obţinut Dinamo din deplasările ediţiei: 3 din victoria de la Galaţi, cîte un punct din remizele cu Viitorul şi cu Corona. În rest, 4 eşecuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gymd
gymd  •  29 Noiembrie 2013, 14:49

la meciul asta ati uitat ca nu jucam cu nimeni in atac, astea ziceau ca vor fi folositi Rotariu varf impins si PopaNDAW langa el :))))) ca restu ba sunt accidentati, ba suspendati, eu as prefera maine in ataca sa vad un cuplu Balint-Buia, la Dinamo 2 dau roade copii astea, iar daca nu-i bagi intr-un meci cu o echipa ca Sageata, atunci esti varza

calinescu_
calinescu_  •  29 Noiembrie 2013, 14:38

CU STOICAN ANTRENOR ORICE MECI E DIFICIL .....!!!! EL CREDE CA VIITORUL LUI DINAMO E DAT DE COSMIN MATEI SI FILIP , DOUA REBUTURI ABSOLUTE ....!!!!

fcd18
fcd18  •  29 Noiembrie 2013, 13:10
Postat de ave_biancorossi pe 29 Noiembrie 2013, 13:03

excelent com. adevarat, singurul meci pierdut "acasa" nu a fost pe dinamo, ci pe Na, si nu cu oricine, ci cu echipa campioana, deocamdata inca superioara, fara discutii. da, dinamo a pierdut minim 10 puncte castigabile, absolut enervant, chiar: ratari uriase, cu recas, corona si viitorul, au dus la pierderea a 3+2+2 p = 7 p. neatentia de final, dublata de ratarea enorma a lui lazar care nu face 2-0 cu petrolul, in min 77, aduce 1-1 in min 92 si alte 2 p pierdute anapoda. lipsa de concentrare cu ceahlaul, aduce alte puncte pierdute inutil, care puteau fi acontate. 7+2+2= 11p. cu care aveam...33p !

Corect, tocmai de asta avea dreptate şi Mulţescu atunci când sputea că echipa nu are cele mai bune rezultate din cauza lipsei omogenităţii şi a experienţei. Mă aştept ca din retur să fie altceva. Oricum, nu stăm chiar aşa rău, până la urmă. E frustrant, totuşi, pentru că ştim că se putea mult mai bine.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează