FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, LUNI, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Afectează lupta la titlu! 5 jucători sunt OUT înainte de CSMS Iași - FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 11:46

CSMS Poli Iași vrea să producă surpriza campionatului luni seară, în Copou, chiar dacă n-au nicio victorie în actualul play-off.

  • CSMS Poli Iași - FCSB se joacă luni, de la 20:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV. 

Doar că Flavius Stoican are probleme serioase de efectiv.

"Din păcate, Qaka vine după o accidentare, d-asta n-a jucat nici cu Astra. A început antrenamentele separate, dar șansele ca el să joace sunt destul de mici. Îmi doream să-l am pe teren pentru că este un jucător foarte bun, dar vom vedea la ora meciului care va fi situația lui.

Pe lângă Qaka, aceleași probleme le are și Frăsinescu. E aceeași situație, trebuie să așteptăm să vedem dacă îi voi putea folosi cu Steaua. Tragem speranţe şi în ceea ce priveşte recuperarea lui, să vedem, momentan nu pot să spun că va fi pe teren în meciul de luni seară", spune Stoican.

Pe lângă cei doi, tehnicianul de 41 de ani mai are alte trei probleme în lot. "Pedro Mendes urmează să meargă la un RMN, nu a făcut niciun antrenament săptămâna asta, deci șansele ca el să joace sunt nule. Gavrilă e și el accidentat și, mai mult ca sigur, va fi operat la umăr, iar Bădic este suspect de ruptură musculată și nu are nicio posibilitate să joace luni. La el, perioada de recuperare o să fie destul de lungă. Chiar dacă am atâția accidentați, nu mă plâng, sunt mulțumit de jucătorii pe care-i am în lot în momentul ăsta și sunt sigur că putem să producem surpriza rundei", declară antrenorul. 

Ce au făcut cei 5 în acest sezon

jucator

"La meciul de luni seară, îl vom avea pe teren pe Andrei Cristea, unul dintre cei mai experimentați jucători din România, un lider al echipei, care cu siguranță ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul, să luăm cele trei puncte cu Steaua"Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

20 de lei cel mai ieftin bilet

Dacă pe vremuri ieșenii puneau prețuri mari la bilete când venea FCSB în Copou, de regulă minimum 50 de lei, de această dată cel mai ieftin costă 20 de lei, la peluză. Tichetele au fost deja puse în vânzare, iar organizatorii se așteaptă la un stadion plin luni seară. Biletele se vând la magazinul oficial al clubului, din Iulius Mall cu prețuri de 20, 40, 70 și 100 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  05 Mai 2018, 08:22

STEAUA- campioana ! Restul e....refulareeeeee ! Gigi , așteptăm întăriri in vara asta in lot ! Steaua e cea mai tare ! Vrem iar victorii în Europa ! UN TRAMVAI NUMIT DORINTA

832340336969683
Nello Milano  •  05 Mai 2018, 01:05
Postat de Nello Milano pe 05 Mai 2018, 01:00

FATALAULE NU ESTI DISTRUS CA JIJI PARNAE A PIERDUT JUCARICA !

RAZI DAR NU-I RASUL TAU E DOAR . .*** *** ! MOLDOVEANUL TOT MOLDOVEAN RAMANE !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

832340336969683
Nello Milano  •  05 Mai 2018, 01:03
Postat de John Milne pe 04 Mai 2018, 20:28

Hahahahahahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează