FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - RAPID 1-2

6 din 6! Bergodi a cîştigat toate punctele după revenirea de la Rapid însă avertizează: "Avem un program greu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 21:15

Cristiano Bergodi a obţinut maximum de puncte din cele două meciuri pe banca Rapidului. Azi, echipa italianului s-a impus la Braşov, scor 2-1. 

"Am obţinut 3 puncte foarte importante, dar trebuie să recunoaştem că am avut puţin noroc. Sînt bucuros de această victorie. Dar încă n-am făcut nimic.

Trebuie să lucrăm mai mult. Şansele de salvare sînt destul de mari. Greşim însă destul de mult şi asta mă îngrijorează. 

Mă bucur pentru băieţi pentru că au făcut ce trebuie şi au reuşit să cîştige. Suporterii Rapidului sînt frumoşi. Ei probabil ţin la mine pentru că nu am uitat ce am făcut în 2007. E bine că vin lîngă echipă, împreună ne putem salva. 

Avem un program greu. Campionatul se joacă, sînt multe meciuri directe cu echipe care se bat la retrogradare. Va fi foarte greu", a zis Cristiano Bergodi la finalul jocului. 

Citește și:
Gică Popescu: „Sunt extraordinar de mândru că am reușit să-l înving de 6 ori pe Gică Hagi pentru Fotbalistul Anului!” » „Gazeta dă cel mai relevant premiu din fotbalul românesc”, iar decernarea e astăzi!
Special
Gică Popescu: „Sunt extraordinar de mândru că am reușit să-l înving de 6 ori pe Gică Hagi pentru Fotbalistul Anului!” » „Gazeta dă cel mai relevant premiu din fotbalul românesc”, iar decernarea e astăzi!
Transferul iernii în Superliga?! Rapid încearcă marea lovitură în mercato: „100% ar fi nevoie de el”
Superliga
Transferul iernii în Superliga?! Rapid încearcă marea lovitură în mercato: „100% ar fi nevoie de el”
Cofinanțarea stadionului Dinamo a TRECUT la vot! Ce consilieri s-au abținut: „25 de milioane de euro?! Și școlile, drumurile din sector?”
Superliga
Cofinanțarea stadionului Dinamo a TRECUT la vot! Ce consilieri s-au abținut: „25 de milioane de euro?! Și școlile, drumurile din sector?”
Soția vedetei de la Barcelona, indignată de echipa anului The Best: „Este jucător de baschet?”
Campionate
Soția vedetei de la Barcelona, indignată de echipa anului The Best: „Este jucător de baschet?”
Două mașini BMW foarte rare au ajuns la București FOTO
Profit.ro
Două mașini BMW foarte rare au ajuns la București FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Superlativele GSP » Ionel Dănciulescu are un mare favorit la Fotbalistul Anului. Care sunt topurile lui Danciu-gol pentru toate categoriile

7 situații ULUITOARE din istoria Anchetei Gazetei: are 10 titluri în România și NU a câștigat niciodată! N-a fost nici măcar pe locul 2! Și marele Costică Ștefănescu are o statistică-șocantă

Comentarii (5)
bertino
bertino  •  25 Aprilie 2015, 08:55

Mie mi se pare ca echipa joaca foarte slab, au o perioada de 30 min maximin care leaga niste pase dupa aia nimic. Golurile mi s au parut complet intamplatoare fara vreo pasa sau schema exersate in spate. Apararea care era f sigura la inceputul returului a inceput sa gafeze tot mai des. Senzatia mea e ca se castiga mai mult din entuziasm, si devotamentul lui Nico & Sapun, decat din ceva gandit cerebral. Urate meciurile rapidului, oricum

ckhristian
ckhristian  •  25 Aprilie 2015, 00:22

Bergodi este un domn si un antreonr foarte capabil. Desi nu sunt rapidist sper ca aceasta echipa sa nu retogradeze. Este o echipa prea buna in componenta actuala, muncitoare si in afara de asta o echipa semnificativa a fotbalului din Romania cu istorie, traditie si jucatori care chiar au tinut la ea.

pol1iasi
pol1iasi  •  24 Aprilie 2015, 22:09
Postat de legendavisinie pe 24 Aprilie 2015, 21:29

Mai sunt 6 etape. Cu 4 victorii ne salvam SIGUR. Forza Bergodi, forza Rapid !

Din partea mea sa va salvati, dar la Iasi va trebui "sa ne lasati" punctele;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează