FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00 GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Un meci cît un titlu! De la Dinu "Vamă", la "decapitarea" antrenorilor: 7 motive pentru care trebuie să vezi neapărat derby-ul dintre Dinamo și Steaua

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2015 09:43

Meciul dintre Dinamo și Steaua e extrem de important pentru ambele echipe.

"Cîinii" sînt răniți în orgoliu din cauza locului 8 pe care-l ocupă în prezent, și speră într-o o victorie în fața marii rivale. În același timp, steliștii joacă un meci vital pentru lupta la titlu.

GSP vă prezintă  7 motive pentru care nu trebuie să ratați Dinamo- Steaua

1. Toți ochii pe Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe a semnat în această săptămînă cu Dinamo și va ocupa funcția de manager. Partida cu Steaua va reprezenta și debutul acestuia sub culorile alb-roșii. "Vamă" însă nu va putea sta pe banca de rezerve, după ce Comitetul Executiv al FRF a modificat articolul 59 al ROAF, unde scrie că doar jucătorii, antrenorii, maseurii, medicul echipei, team managerul sau directorul sportiv pot sta pe bancă. Totuși, debutul său la echipa alb-roșie este așteptat de fanii dinamoviști.

2. Stoican și Gâlcă, ultima șansă
Flavius Stoican se poate spune că-și joacă viitorul în meciul cu Steaua, ținînd cont de ultimele rezultate negative pe care dinamoviștii le-au înregistrat și de forma slabă în care aceștia se află. Nici Costel Gâlcă nu e într-o situația prea bună. Antrenorul Stelei a căzut pe locul doi cu echipa și în cazul unei înfrîngeri cu Dinamo, roș-albaștrii pot pierde orice șansă la titlu.

3. Steaua luptă pentru titlu
Steaua continuă să lupte pentru primul loc în Liga 1, pe care l-a pierdut etapa trecută, după ce a fost învinsă de ASA, scor 0-1. Deși sînt la două puncte în spatele ardelenilor, roș-albaștrii pot rămîne în lupta la titlu doar dacă vor cîștiga derby-ul cu Dinamo.

4. Invincibilitatea Stelei în fața lui Dinamo
Dinamo n-a mai simțit gustul victoriei într-un meci cu Steaua din 25 aprilie 2011, cînd formația din Ștefan cel Mare se impunea pe terenul roș-albaștrilor cu scorul de 1-0. De atunci au urmat 10 meciuri în care campioana en-titre s-a impus de 8 ori, iar în alte două jocuri meciul a fost egal. În campionat, de-a lungul istoriei, Dinamo are 45 de victorii, iar Steaua numai 40, restul pînă la 132 sînt remize.

5. Jucători urmăriți de agenți ai echipelor din străinătate
Mai mulți jucători ai ambelor echipe vor fi spionați de agenți ai echipelor din străinătate, un motiv în plus pentru care cei 22 de jucători vor trebui să dea totul. Printre cei vizați sînt Alexandru Chipciu, Cristi Tănase și Steliano Filip.

6. Derby-ul României
Dinamo și Steaua sînt singurele echipe care n-au jucat niciodată în liga a doua și au fiecare peste 1.000 de victorii pe prima scenă a fotbalului românesc. Și palmaresul joacă un rol foarte important. Formația din Ghencea are 25 de titluri, în timp ce "cîinii" au 18, fapt ce le face pe cele două să fie echipele cu cele mai multe campionate cîștigate în Liga 1.

7. Nici un jucător care a marcat în tur nu va fi pe teren
Steaua s-a impus în partida tur contra lui Dinamo la scor de neprezentare prin golurile lui Szukala, Keșeru și Papp. Nici unul dintre cei trei nu va fi prezent la derby-ul de duminică. Primii doi au fost transferați, în timp ce ultimul este accidentat.

Derby-ul Dinamo-Steaua se va juca duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:00, în direct pe Digisport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Echipele probabile:

Dinamo: Tr. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, St. Filip - Elhamed, M. Cristescu - C. Matei, Alexe, Grozav - M. Niculae
Rezerve: Naumovski, D. Rotariu, Bilinski, Fai, Nedelcearu, Gavrilă, V. Lazăr

Steaua: Arlauskis - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Țucudean
Rezerve: V. Cojocaru, Luchin, L. Filip, G. Iancu, N. Stanciu, Breeveld, Enceanu

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (23)
10205511524859233
Ben Gabor  •  02 Mai 2015, 22:09

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. informatii trimiteti textul ,,info'' la adresa: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

956838304367169
Paduraru Vasile  •  02 Mai 2015, 20:37

esti *** rau de tot stoicane, cei buni sant rezerva , sa vad si scoru final si fa-ti valiza,lasa-ne ,lasane....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  02 Mai 2015, 18:54
Postat de legendavisinie pe 02 Mai 2015, 13:36

1. Infiintati de tradatorii armatei regale, direct in prima divizie 2. Echipa familiei dictatorului Ceausescu, sprijinita de regimul comunist 3. Bancorex, Viorel Paunescu 4. Patron infractor, Gigi Becali, echipa nu are identitate, se numeste fcsb Dodel, injuraturi, vulgaritati, scuipaturi.

Ma tu tii cu aia campioni la *** si vorbesti de injuraturi si scuipaturi? :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează