FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI 2-0

8.000 de suporteri au încurajat Rapidul la debutul noului sezon » Giuleştiul fierbe!

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Cele 35 de grade Celsius de la ora meciului nu i-au împiedicat pe cei 8.000 de fani ai Rapidului să facă spectacol la primul meci al sezonului.

Emulaţia creată de schimbarea la faţă a Rapidului prin transferurile din această vară, prin revenirea lui Dinu Gheorghe, dar mai ales prin cea a lui Şumudică, de această dată ca tehnician, a dat culoare Giuleştiului. Suporterii s-au înghesuit să-şi vadă favoriţii, iar atmosfera a căpătat ritm de sărbătoare datorită căldurii publicului giuleştean.

Dacă vuvuzelele sud-africane îţi zgîrie timpanele, vocea galeriei rapidiste îţi face pielea de găină şi îi umezeşte ochii lui Şumudică. Daniel Pancu, idol lîngă podul Grant, a fost şi el primit cum se cuvine încă de la încălzire, cu ropote de aplauze: "Eee, Panco, Panco italiano!". Scandări însoţite de diverse bannere, printre care şi "Respect pe viaţă, Pancu!". Ca răspuns, Pancone a dus mîna la inimă, apoi a înjurat, alături de tot stadionul, rivala din Ghencea.

Decibelii au atins cota maximă în momentul intonării imnului Rapidului. La versurile lui Victor Socaciu, Giuleştiul se transformă în sală de concerte, unde fiecare suporter urlă cît îl ţin plămînii. Marius Şumudică şi-a făcut debutul tocmai pe ritmul imnului, intrînd pe teren în timp ce tot stadionul cînta, tocmai pentru că antrenorul nu a dorit o primire fastuoasă. Şumi chiar a trasnmis fanilor înaintea partidei: "Lăsaţi-mă mai întîi să confirm aşteptările voastre".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
pancone51
pancone51  •  24 Iulie 2010, 23:17

stelisti= stana adica oi cu blana multa si minte deloc ,fzr1923

adyts88
adyts88  •  24 Iulie 2010, 14:22
Postat de star01 pe 24 Iulie 2010, 11:41

"pancu a dus mana la inima,apoi a injurat,alaturi de intrg stadionul,rivala din Ghencea" :frumos,nu am ce spune...cioara tot cioara ramane!!

5-1 va spune ceva numai comenati de RAPID!!! anul asta poate luati 6 sa taceti in p.u.l.a mea odata!!!cine tine cu stoaia sa'i footem familia!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Iulie 2010, 13:27
Postat de manuz09 pe 24 Iulie 2010, 13:19

ne lauda un suporter stelist!!!bvo domne esti tare!!!o sa te injure ai tai!!!care sunt inculti normal!!!FZR!!!

Nu va lauda ma nimeni, stati linistiti. Chiar daca aveti o galerie "frumoasa" tot va inecati ca ....rapidistul la mal. Pai ce treaba aveti voi cu Steaua ma saracilor? Tradatorul Pancu a venit la voi si l-ati aclamat si ati injurat impreuna Steaua. Voi chiar nu vedeti cat sunteti de penibili? In timp ce noi ne sustinem echipa voi nu stiti decat sa injurati pe altii. Rapid nu e "rivala" noastra si nu va fi niciodata. Peste putin timp o sa il aclamati si pe Jabba Iancu...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează