FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

8 nume noi la reunirea Astrei Giurgiu » Probleme mari cu un fotbalist dorit de Becali în Ghencea: nimeni nu știe unde e

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2015 12:09

Astra Giurgiu s-a reunit azi, iar Marius Șumudică a avut la dispoziție 8 nume noi. Este vorba despre Adrian Hurdubei (mijlocaș stînga - 24 de ani), Florin Lovin (mijlocaș central - 33 de ani) și Alexandru Dandea (fundaș central - 27 de ani), plus 5 jucători de la centrul de copii și juniori.

Primul a fost ultima oară la SC Bacău, care i-a reziliat înțelegerea în februarie, după ce jucătorul a refuzat să își prelungească contractul.

Lovin a evoluat la Concordia Chiajna, de unde a plecat după o ceartă cu antrrenorul Marius Baciu.

Alexandru Dandea, care a mai trecut pe la Dinamo, a evoluat ultima dată la Metalul Reșița. De asemenea, după plecarea de la gruparea alb-roșie în 2013, jucătorul a evoluat în Ucraina, la Goverla.

Obiectiv clar trasat de Șumudică

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Marius Șumudică are planuri mari pentru acest sezon: "Pînă la ora plecării în cantonamentul din Slovenia de joi dimineață sperăm să rezolvăm și ceilalți 4-5 jucători pe care îi dorim.

Obiectivul nostru e clar, clasare între locurile 1-3. Avem un lot bun și cred că putem să atingem acest obiectiv. E bine că jucătorii și-au mai primit un salariu, iar cînd se vor rezolva treburile cu drepturile TV probabil vom fi la zi. Am rămas aici și pentru că Dani Coman e președinte".

La conferința de presă a participat și noul președinte al clubului, Dani Coman: "Sînt într-o postură nouă și nu mi-e deloc comod. Chiar e destul de greu. Învăț în fiecare zi și sînt convins că va fi bine. Un lucru e cert, eu nu voi minți niciodată jucătorii. Prima mea realizare e că am reușit să-l conving pe Marius Șumudică să rămînă".

Din 5 rămîn doar 2

La antrenamentul de azi au luat parte și 5 jucători tineri, promovați de Marius Șumudică de la grupele de copii și juniori.

Aceștia sînt: Mihnea Nicorescu (fundaș dreapta - 18 ani), Mădălin Răileanu (mijlocaș central - 18 ani), Valentin Gheorghe (fundaș - 18 ani), Ionuț Chiși (mijlocaș ofensiv - 18 ani) și Romario Moise (mijlocaș ofensiv - 18 ani). Dintre ei doar 2 vor fi păstrați.

Silviu Lung, Junior Morais și Kehinde Fatai au lipsit azi. Primul mai are cîteva zile libere după ce a fost la națională și va veni direct la aeroport joi, cînd echipa va pleca în cantonament. Al doilea va reveni în țară în această seară, în timp ce Fatai este la București pentru a-și lua viza pentru primul cantonament al echipei.

Nu știu nimic deSPRE De Amorim

Dorit insistent de Gigi Becali la Steaua, William de Amorim nu s-a prezentat la reunirea echipei. Mijlocașul ofensiv nu răspunde nici la telefon, iar oficialii echipei se gîndesc la un nou caz Tembo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Iunie 2015, 17:11

pff....

dora
dora  •  15 Iunie 2015, 13:07

Astea sunt transferurile Astrei?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează