FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

80% rezolvat » Mirel Rădoi este la un pas de a prelua un club din Liga 1! Azi s-au purtat negocieri importante » EXCLUSIV Cine va fi antrenor

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 17:51

Ionel Ciuclea, patronul celor de la Juventus București, a recunoscut în urmă cu două zile că Mirel Rădoi ar dori să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Juventus, iar în spatele afacerii ar fi implicat și Cosmin Olăroiu.

"El este un apropiat al clubului Juventus București, deoarece a fost în curtea noastră de foarte multe ori. Am avut unele discuții cu Rădoi despre subiectul acesta. M-a întrebat una sau alta despre club și despre centrul meu de juniori", spunea acesta pentru Fanatik.

Surse GSP susțin că la prima rundă de negocieri dintre cei doi a luat parte și Daniel Oprița, care pe atunci era antrenor al lui Juventus. De atunci s-au mai purtat câteva discuții.

Aceleași surse anunță că în proporție de 80% afacerea este rezolvată în urma întâlnirii de azi. Mirel Rădoi ar fi primit o promisiune din partea lui Ionel Ciucleava prelua clubul cu tot ce are în acest moment, jucători și staff tehnic și administrativ.

În acest moment, echipa se află la Bușteni, în cantonament. Marin Barbu, cel care este interimar, este alături de jucători acolo, în timp ce restul conducerii se află la București.

"Discuții au fost și vor fi! Dar până nu este nimic oficial nu avem despre ce să vorbim", s-a rezumat să spună Gheorghe Chivorchian, președintele lui Juventus.

Oprița rămâne antrenor! 

Deși și-a anunțat demisia după înfrângerea cu FCSB de la Ploiești, scor 1-2, Daniel Oprița va rămâne antrenor la Juventus. 

Informațiile GSP.RO spun că tehnicianul a fost convins de prietenul său, Mirel Rădoi, căruia i-a fost secund pentru câteva săptămâni la FCSB, să continue pe banca formației din Colentina. 

"Am vorbit cu Mirel, știu discuțiile. Dar nu vreau să vă zic mai multe. Mirel s-a întâlnit cu patronul de la Juventus" Nicolae Dică 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
100002473541087
Danut Ognean  •  31 August 2017, 12:16

deci juventus va fi un nou satelit al fcsb-ului parterul de blaturi a fcsb-uli marca viitorul!

valentinn10
valentinn10  •  31 August 2017, 04:09
Postat de alex_777 pe 30 August 2017, 21:39

...nu am scris pe site-ul gigist de foarte multa vreme dar ..., nu pot abtine, oare aici nu se vede mana ciobenului, auzi aici: Mirel, Olaroiu, Dica, Oprita oare nu bate la ochi, las ca ajuta nasu sa va impacati, va cumpara o echipa, apoi veniti si voi cu un plocon ceva ;).

Mama, nici nu sti ce dor ne-a fost de tine. Du-te bai ratacitule ca ai gresit nunta, aici se discuta lucruri serioase, nu ti-a zis mamaita ta ca nu trebuie sa te bagi in discutii de oameni mari mai ales cand nu esti intrebat?, fugi cu cercul papusa mica si proasta...FORTA STEAUA CAMPIOANA CAMPIOANELOR, doar cu blaturi facem coieficientul European, papagalule...

stark
stark  •  31 August 2017, 01:30

Urmeaza curentul "omenia" la puterea a treia

Vezi toate comentariile (16)
Comentează