FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ

90 de minute fac un milion de euro! » În Argeş se joacă un meci de fotbal ca un superconcurs de poker

CS Mioveni poate încurca CFR-ul în drumul spre titlu
CS Mioveni poate încurca CFR-ul în drumul spre titlu

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 21:39

Mioveniul luptă contra lui CFR pe prime-record din partea adversarelor Clujului în lupta pentru titlu.

O echipă deja retrogadată se poate duce în Liga a doua bogată! Sau măcar jucătorii ei au ocazia să se îmbogăţească. Mioveni va juca în seara asta împotriva lui CFR Cluj pe un bonus total incredibil: un milion de euro, potrivit unor surse din clubul argeşean!

Sursele banilor sînt două: Becali şi Porumboiu, adică Steaua şi Vaslui, rivalele ardelenilor în lupta pentru cîştigarea campionatului. Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor, a anunţat deja că are încredere în galben-verzii care nu mai au nici o şansă să se salveze: "Cred că Mioveni poate să furnizeze o surpriză uriaşă în etapa următoare, în faţa lui CFR!".

Practic, fiecare titular al echipei antrenate de ex-stelistul Marin Radu II ar încasa în jur de 60.000 de euro, cît un salariu anual mediu, la nivelul Ligii 1! Argeşenii mai pot fi motivaţi doar de primele uriaşe, fiindcă echipa e deja condamnată la retrogradare de cîteva etape.

Dar metoda a funcţionat în rundele trecute, în care Coşereanu şi colegii săi au chinuit Rapidul, în faţa căruia au pierdut la limită, 1-2. Răzvan Lucescu a spus după meci că a simţit că adversarii au fost stimulaţi de prime indirecte.

8 înfrîngeri la rînd are Mioveni. Ultimul meci pe care nu l-a pierdut a fost pe 31 martie, 0-0 cu Sportul

2 ani de suspendare şi o amendă de un milion de lei, aceasta e penalitatea prevăzută de regulament pentru persoanele care oferă prime altor cluburi

6 luni de suspendare şi 200.000 de lei amendă primeşte un jucător care se dovedeşte că a acceptat un bonus venit din partea unei alte formaţii decît cea la care e legitimat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (158)
zen_cfr
zen_cfr  •  16 Mai 2012, 00:42

beeeee heeeee beeeeeeeeeee heeeeeee beeeeeeeeeeee

cojocnei
cojocnei  •  15 Mai 2012, 23:41

behehebe (becacali) și muuuu (porumbou) să le dea banii promiși lui mioveni.... merităăăă, le trebuie bani la băieți mioveniului la bordel...

cerber_nz
cerber_nz  •  15 Mai 2012, 19:28

Lasa sa primeasca si ei bani de la ... nu conteaza de la cine... oricum vor fi bani declarati ca donatie sau ajutor!!! In fine... contabilii smecheri stiu prea bine cum se face si oricum aia se va chema spalare de bani... cat ca mai bine si-ar spala fetzele... sa fie mai subtiri si mai curate!

Vezi toate comentariile (158)
Comentează