FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

A ales Timișoara! » Marius Croitoru și-a găsit rapid echipă după ce a fost pus pe liber de Botoșani

Croitoru a părăsit Botoșaniul după un conflict cu Leo Grozavu
Croitoru a părăsit Botoșaniul după un conflict cu Leo Grozavu

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2015 00:00

Marius Croitoru a stat o singură zi fără contract și a decis să evolueze pînă la finalul sezonului la trupa lui Dan Alexa.

În ciuda vîrstei, fostul mijlocaș al moldovenilor de la FC Botoșani a avut patru oferte pe masă imediat ce cluburile din Liga 1 au aflat că se va despărți de echipa lui Leo Grozavu. Pentru semnătura fotbalistului de 34 de ani s-au luptat ACS Poli, ASA Tg. Mureș, Viitorul și Chiajna, însă cea mai avantajoasă ofertă a venit din partea bănățenilor.

Croitoru a fost în tribune la meciul dintre ASA Tg. Mureș și ACS Poli, 0-0, iar ieri a avut întîlnirea decisivă cu Daniel Stanciu pentru a negocia venirea la club. Cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar fostul căpitan al botoșănenilor va fi prezentat oficial astăzi.

Cel mai probabil, toate actele vor ajunge la Ligă în timp util pentru ca acesta să poată bifa minute în meciul contra celor de la CS U Craiova, programat sîmbătă, de la 18:30. Mijlocașul nu va avea nevoie de timp de acomodare, el fiind titular de drept în acest sezon la FC Botoșani, iar fizic se prezintă foarte bine.

Croitoru ar fi un nou nume de notorietate care ar ajunge la Timișoara în acest sezon, după ce Dan Alexa și-a adus alături de el jucători ca Ianis Zicu, Alexandru Curtean, Srgian Luchin sau Dorin Goga.

Revine în iarbă

Antrenorul bănățenilor, Dan Alexa, 35 de ani, a decis să se reapuce de fotbal din postura de jucător, acesta urmînd să evolueze pentru FC Bazoș, echipă de Liga a 5-a. Tehnicianul de 35 de ani nu va renunța la postul de tehnician al lui ACS Poli Timișoara, el urmînd să evolueze în zilele libere pentru formația de ligă inferioară.

19 goluriîn 253 de meciuri a bifat Croitoru în Liga 1

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează