FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-1

A apărut New Dinamo! » Nica, Muşat şi Naumovski au fost surprizele pregătite de Bonetti

Nica (18 ani) este internaţional Under 19 şi titular incontestabil la Dinamo II în acest sezon
Nica (18 ani) este internaţional Under 19 şi titular incontestabil la Dinamo II în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 00:16

Dario Bonetti a surprins pe toată lumea aseară cu un sistem 4-3-3 în care au apărut toţi atacanţii, plus trei noutăţi: Naumovski, Muşat şi tînărul Nica.

Dinamo nu a promovat tineri de la echipa secundă un sezon întreg, iar cînd a făcut-o, a ales masiv sîngele proaspăt. Dario Bonetti a răsucit lotul la antrenamentele pregătitoare partidei cu CFR pe toate părţile pentru a găsi o formulă competitivă şi pentru a-l surprinde pe Ioan Andone, cel care spusese că "Bonetti nu-mi poate face surprize, ştiu fiecare jucător de la Dinamo!".

Bălgrădean pedepsit
În primul rînd, italianul a ales un nou sistem, 4-3-3, apoi a început să mute jucătorii: puştiul Constantin Nica (18 ani), poreclit "Toporişca" pentru răutatea sa în joc, a fost titularizat ca fundaş dreapta, Nicolae Muşat a trecut pe stînga, iar Cristi Pulhac a fost mutat lîngă Curtean şi Kone în linia mediană. Bomboana ofensivă a reprezentat-o trioul Dănciulescu - Niculae - Alexe.

Interesant este că Nica e debutant, Naumovski nu avea nici un meci în Liga 1 în acest sezon, iar Muşat bifase doar două partide!

Dacă Nica a prins echipa din cauză că Scarlatache şi Rus au fost suspendaţi, Naumovski a luat mănuşile întrucît Cristian Bălgrădean a avut evoluţii slabe în acest retur, încasînd pînă aseară 17 goluri în 9 etape, în condiţiile în care în prima parte a sezonului scosese mingea din poartă de 10 ori în 18 etape!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tyby_ysak07
tyby_ysak07  •  06 Mai 2012, 12:00

sunt stelist, dar as vrea sa spun ceva in legatura cu acest copil: Nica. Serios acum, baiatul are 18 ani, a jucat bine, joaca la Nationala U19, chiar nu poate fi promovat si sa joace constant? chiar e nevoie de vreun BLAY? acest copil este roman, poate progresa fantastic, joaca din pasiune, nu cere multi bani, de ce nu suntem in stare sa promovam mai multi copii talentati? doar pt comisioane?

foxy
foxy  •  06 Mai 2012, 08:54

Voi tot vorbiti de New Dinamo de vreo 5 ani si jucati tot cu expirati...

aldo_m
aldo_m  •  06 Mai 2012, 07:55

prferam sa castigam sau sa pierdem un campionat CU NISTE PUSTI nu cu niste jigodii CARE AU VANDUT VRE-O 2 CAMPIONATE

Vezi toate comentariile (6)
Comentează