FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A avut nevoie de peste 8 ani ca să prindă tainele fotbalului » Gigi a început să se priceapă :)

Bicfalvi (23 de ani) a fost propus de Becali, în urmă cu o lună, chiar şi pentru a fi căpitanul Stelei
Foto: Cristi Preda
Bicfalvi (23 de ani) a fost propus de Becali, în urmă cu o lună, chiar şi pentru a fi căpitanul Stelei Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2011 21:12

Bicfalvi, singurul jucător pe care Becali l-a lăudat după eşecul cu Astra, e desemnat cel mai bun stelist de monitorizarea firmei DSP

Steaua a pierdut toate punctele în meciul cu Astra, dar şi-a cîştigat un specialist în conducerea clubului. Gigi Becali a spus imediat după meci ceea ce monitorizarea firmei italiene DSP a demonstrat cu cifre precise şi anume că Bicfalvi a fost numărul 1 din echipa Stelei.

"Nu pot să înţeleg de ce Cîrţu l-a scos fix pe Bicfalvi, care a fost cel mai bun. După ieşirea lui, am pierdut şi mijlocul terenului şi am luat gol", a spus Becali. Ce spun cifrele oficiale? Că Bicfalvi a avut un procentaj extraordinar de pase reuşite, aproape 82 la sută din mingile oferite colegilor au însemnat pase bune. A pierdut doar 7 mingi timp de peste o oră, ceea ce înseamnă un procentaj de doar 16 la sută, mai mic de aproape 4 ori faţă de cel al lui Nicoliţă.

Mai mult, a fost eficient şi în defensivă, recuperînd 6 baloane fără să fi comis nici măcar un fault cît timp s-a aflat pe teren.

Dorinel rîde de Steaua
Fost antrenor în Ghencea, Dorinel Munteanu şi-a ironizat adversara de mîine seară: ""Steaua va fi motivată pentru că sigur îşi doreşte să bată echipa de pe primul loc. Are jucători buni în lot, dar le voi cere elevilor mei să nu arate prea mult respect Stelei pentru că nici nu e nevoie şi pentru că acest lucru s-ar putea transforma în teamă". Dorinel a fost "principal" în Ghencea în perioada octombrie - decembrie 2009.


Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (10)
sirius55
sirius55  •  12 Aprilie 2011, 15:48

si asta se pricepe la toate ???!!!DOAMNE SCAPA-NE DE EL !!!

ultras_paul
ultras_paul  •  12 Aprilie 2011, 12:52

Nimeni nu te poate suporta Steaua nu este a ta! I hope you end up in jail!

vasglo
vasglo  •  12 Aprilie 2011, 11:26

Bravo bai, jurnalistii lu' peshte! Si va mai mirati cum a ajuns Becali sa se creada "buricul pamantului"! Becali e creatia voastra si o manipulati dupa cum va dicteaza interesele meschine...Daca e cel mai pr.ost patron, cel mai incult si anacronic, cel care duce Steaua de rapa, cel mai, cel mai....., ce cautati 24 de ore din 24 la usa lui, sorbandu-i cu nesat toate emantiile verbale? Nu-l mai bagati in seama 2-3 luni si veti vedea ca nu se intampla nimic rau. Ba poate revine cu picioarele pe pamant... Dar, voi nu vreti asta, nu-i asa?:))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează