FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, AZI, ORA 21:15, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

A căzut transferul lui Markovici la Vaslui » Porumboiu îl vrea acum pe stelistul Martinovici

Martinovici (27 de ani) ar putea fi diseară titular în echipa Stelei, împotriva Astrei, ca fundaş dreapta
Martinovici (27 de ani) ar putea fi diseară titular în echipa Stelei, împotriva Astrei, ca fundaş dreapta

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 20:41

Zilele trecute, Adrian Porumboiu l-a sunat pe patronul Stelei pentru a-l întreba dacă fundaşul sîrb e de vînzare, iar acum varianta revine în actualitate după ce moldovenii l-au ratat pe Markovici.

Martinovici n-a început nici acest sezon ca titular, dar e un fotbalist extrem de curtat. L-a dorit Partizan Belgrad, însă transferul nu s-a materializat. Imediat a apărut însă pentru el o propunere de la un club rival Stelei în Liga 1.

Gigi: "Discut o combinaţie cu Porumboiu"
Adrian Porumboiu l-ar dori pe sîrbul din defensiva roş-albaştrilor, mai ales după ce l-a pierdut pe Marius Constantin, cedat în Giuleşti din cauza războiului rece pe care îl avea cu Marius Şumudică. Patronul Vasluiului chiar a vorbit la telefon cu Gigi Becali, pe marginea unei posibile treceri a lui Martinovici la Vaslui.

Patronul din Ghencea a şi dezvăluit la un moment dat că negociază o tranzacţie cu Porumboiu, însă nu a făcut public numele fotbalistului. "Am discutat cu Porumboiu pentru o combinaţie, chiar nu vă pot spune despre ce e vorba, şi atunci mi-a zis că l-a lăsat pe Wesley să plece la arabi", a declarat Becali zilele trecute.

Markovici a căzut, reapare varianta Martinovici?
În discuţia pe care au avut-o cei doi patroni, stelistul n-a respins în mod clar plecarea lui Martinovici la Vaslui, însă i-a transmis lui Porumboiu că Steaua nu prea are soluţii pe postul de fundaş central. Reghecampf ar rămîne complet descoperit în centrul defensivei, unde doar cuplul Gardoş-Chiricheş ar mai fi disponibil. Al patrulea stoper, Doru Bratu, se recuperează după operaţia la ligamente şi va reveni abia în 2013.

Tocmai pentru că Becali nu s-a arătat foarte dispus la negocieri, Porumboiu s-a reorientat către varianta Markovici, de la Gaz Metan. Deşi a fost anunţat, la un moment dat, ca sigur la Vaslui, fundaşul n-a mai semnat cu trupa lui Şumudică, astfel că varianta Martinovici ar reveni în actualitate pentru Adrian Porumboiu.

Are 6 goluri în doi ani la Steaua
Martinovici a jucat în tricoul roş-albastru 42 de meciuri, în toate competiţiile. Deşi a evoluat ca fundaş central sau ca fundaş dreapta, sîrbul adus de la Pandurii are nu mai puţin de 6 goluri marcate, cu unul mai mult decît a reuşit Tatu, al cărui post de bază a fost cel de atacant

507516-caseta-martinovici.jpgAr rămîne doar 4 străini
Dacă trecerea lui Martinovici la Vaslui s-ar realiza, în lotul Stelei ar rămîne doar 4 jucători străini: Georgievski, Machado, Nikolici şi Rocha. Dintre aceştia, aproape sigur primii doi vor părăsi echipa după finalul turului.

Se fac greu transferuri între Vaslui şi Steaua
În ultimii ani, de cînd FC Vaslui a contat serios în lupta pentru titlu, nu prea s-au realizat transferuri între echipa lui Porumboiu şi Steaua. Ultima dată cînd s-a întîmplat ca Steaua să achiziţioneze de la Vaslui a fost în pauza dintre tur şi retur a sezonului 2006-2007, cînd au fost luaţi Marius Croitoru şi Bogdan Panait. În schimb, Bicfalvi, dorit de Vaslui, n-a ajuns în Moldova şi, la fel, Wesley, cerut cu insistenţă de Becali, n-a semnat în cele din urmă cu Steaua.

2009 e anul în care Novak Martinovici a venit în România, atunci cînd a semnat cu Pandurii Tg. Jiu, transfer intermediat de fostul internaţional Adrian Ilie

100 de mii de euro a costat Martinovici în vara lui 2010, atunci cînd a fost adus în Ghencea la solicitarea lui Victor Piţurcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
anno.2070
anno.2070  •  29 Iulie 2012, 05:09
Postat de florinch pe 28 Iulie 2012, 15:59

Sigur reta... asta nu a avut cum sa ia bac-u,mi-e teama ca abia repeta a X-a sau s-a oprit la a VIII-al.Sa ai impresia ca numai in orasele mari se poate face performanta este mai mult decat utopie,este prostie crasa.Daca exista conditii,exista bani pentru aducere de jucatori si antrenori valorosi se poate face performanta oriunde.A se vedea cazurile Urziceni si Galati,

Ai tot respectul meu pentru felul cum gandesti !

marcelvaslui
marcelvaslui  •  28 Iulie 2012, 19:01
Postat de luciann pe 28 Iulie 2012, 14:22

Pai si cascaval de unde? Il imprumuti tu? Nu vezi ca a luat numai liberi de contract! Si la Steaua ar fi bun ca prima rezerva a cuplului Gardos-Chiriches...

dai de la mata de la pizda

florinch
florinch  •  28 Iulie 2012, 15:59
Postat de old1 pe 28 Iulie 2012, 14:30

@kosmyn93 taran esti tu prietene ;)...mai dute pe la scoala . Vad ca esti nascut in 93 ...si am o presimtire ca ai fost a 12-a ...si ca nu ai luat bac-ul de aseamenea.

Sigur reta... asta nu a avut cum sa ia bac-u,mi-e teama ca abia repeta a X-a sau s-a oprit la a VIII-al.Sa ai impresia ca numai in orasele mari se poate face performanta este mai mult decat utopie,este prostie crasa.Daca exista conditii,exista bani pentru aducere de jucatori si antrenori valorosi se poate face performanta oriunde.A se vedea cazurile Urziceni si Galati,

Vezi toate comentariile (12)
Comentează