FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

A comis-o pînă să debuteze oficial la Petrolul » Adrian Mutu, petrecere pînă la 7 dimineaţa cu lăutari şi băutură!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 11:38

Adrian Mutu a petrecut pînă dimineaţa profitînd de ziua liberă oferită de Cosmin Contra după cantonamentul montan.

Vedeta "lupilor" a ieşit să ia cina într-un restaurant din Herăstrău, dar după miezul nopţii a plecat să petreacă serios cu lăutari şi băutură. Printre cei care l-au însoţit a fost şi Vica Blochina, femeia cu care Victor Piţurcă are un copil şi căreia îi plăteşte pensie alimentară.

Potrivit Click, alături de cîţiva prieteni, atacantul de 35 de ani a sărbătorit finalul perioadei de pregătire într-un locat de manele. Petrecerea a continuat pînă după ora 6 dimineaţa, cînd Mutu a ieşit pe uşa din spate a localului, pentru a se feri de curioşi.

Adrian Mutu va debuta într-un meci oficial pentru Petrolul duminică, la Braşov, ora 20:30, în direct la Digi1 şi liveTEXT pe GSP.ro

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  18 Februarie 2014, 21:17

daca a fost si vica, e clar, e gata cu nationala..

redzebra
redzebra  •  18 Februarie 2014, 18:50

pai, bai, sunteti ziar de sport sau ce naiba sunteti? cui credeti ca ii mai pasa de ce face mutu, din partea mea nu are decat sa merga zi de zi numai in genunchi de beat! se intampla atatea in lumea asta d.p.d.v sportiv si voi stati numai dupa curu' lu' mutu, dragomir, sandu, reghe si tot neamul lor! sunteti precum niste tate care stau toata ziua la barfa! ca astea sunt doar barfe si cancanuri, nu au nici o legatura cu sportul!

alexandru_p
alexandru_p  •  18 Februarie 2014, 17:45
Postat de zidane92 pe 18 Februarie 2014, 16:11

Vai de capul tau daca mutu da 5 goluri e mare minune,cu mutu la petrolul Dinamo are o sansa mare de tot de a fi pe 3 dupa Astra si Steaua !

subscriu. sunt unul din scepticii care cred ca mutu nu mai e in stare sa faca fata nici macar in campionatul romaniei. poate o sa dea gol cu chaijna, sageata sau alta echipa care se bate la retrogradare, dar nu cred ca va face mare lucru in meciurile contra astrei, stelei, pandurilor sau chiar dinamu.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează