FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A dat greș tactica lui Dică? "La FCSB, jocul nu e pe stilul și potențialul lui" » Plan pentru revitalizarea jucătorului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 14:18

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a vorbit despre situația lui Cătălin Golofca și despre motivul pentru care acesta nu a avut succes la FCSB.

"Trebuie să recunosc că am discutat special cu Golofca. Eu cred mult în potențialul lui și l-am ajutat să redevină un fotbalist important. A înțeles că a făcut un pas într-o zonă în care nu a reușit să își arate valoarea adevărată. Noi așteptăm multe de la el. Sunt convins că îl putem pune pe postul care-i convine. Îl știu pe Cătălin, e un băiat serios.

Nu cred că nu a rezistat la FCSB pentru că a fost la discotecă. Cătălin mi-a spus cu multe luni în urmă de aceste escapade și a zis că nu e adevărat, că nu a fost și eu îl cred pe el. Dacă oricare dintre noi am avea varianta să mergem într-o discotecă bună în București, am face-o.

Cred că la FCSB nu se juca pe potențialul și pe stilul lui. El nu poate juca într-o echipă foarte agresivă. Are nevoie de spații. Putea să stea numai în casă sau numai în bibliotecă. Eu știam asta înainte să se facă transferul la FCSB, dar Gigi Becali a spus că îl iau pentru că poate îi ajută în cupele europene. Că își scoate banii pe el", a spus Iftime la TV Digi Sport.

Mijlocașul Cătălin Golofca, 27 de ani, a fost transferat în vară la FCSB, pentru 400.000 de euro, și a revenit la FC Botoșani după 8 meciuri în Liga 1 pentru FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează