FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO (AZI, 21:00, DIGI1, LOOK TV, GSP.RO)

A dat milităria jos » Atmosferă diferită la primul antrenament cu Mircea Rednic

Rednic a comunicat scurt și la obiect cu jucătorii
Rednic a comunicat scurt și la obiect cu jucătorii

Articol de , - Publicat vineri, 08 mai 2015 00:00

La antrenamentele cu Mircea Rednic se aude doar zgomotul mingilor care zboară de colo colo, nu se mai fac glume deloc.

Mircea Rednic a început testele finale la Dinamo. Cine va da randament va continua și din vară în Ștefan cel Mare, cine nu, nu! Nu este o amenințare, este realitatea.

Tehnicianul de 53 de ani a început ședința de pregătire de ieri cu o scurtă reunire, de un minut, la mijlocul terenului, timp în care jucătorii au ascultat fără să miște.

În liniște, doar zgomotul baloanelor care zburau din ghetele fotbaliștilor făcîndu-se auzit. Au lipsit diverse glume sau imbolduri care mai destindeau atmosfera, prezente în mandatul altor antrenori.

Pe margine, a supervizat directorul general al echipei, Dinu Gheorghe, revenit de la semifinala Champions League, Barcelona - Bayern (3-0).

Cînd oficialul tocmai se interesa de situația medicală a jucătorilor, Bogdan Gavrilă s-a accidentat sub ochii săi. După un sprint și două pase, mijlocașul ofensiv a plecat supărat și apăsat la vestiare.

În urma lui, coechipierii au continuat antrenamentul în surdină, concentrați, mai ales că diseară dau de Viitorul lui Hagi, echipă pe care n-au învins-o niciodată în meciurile oficiale!

56 de victoriiare Rednic ca antrenor al "cîinilor" în toate competițiile în două mandate, mai avînd 19 remize și 19 eșecuri în 94 de meciuri

10 iunie 2009este data ultimului meci al "Puriului" pe banca roș-albilor, 2-5 la Pitești, cu FC Argeș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
spivak
spivak  •  08 Mai 2015, 18:54

Rednic nu vrea să înţeleagă că e terminat ca antrenor. Tot se agaţă, tot încearcă şi de fiecare dată se cară după câteva luni cu coada între picioare. Din 2007 s-a isprăvit, nu mai e nimic de făcut.

sakamoto
sakamoto  •  08 Mai 2015, 17:34

Nu-l apuca Sarbatorile de Iarna, pe Rednic la Dinamo! Conform traditiei, dupa Rednic, vor mai veni si pleca inca 3-4 antrenori pina la 1. 1. 2016. Daca intre timp nu se va desfiintza, echipa Militiei.

maidanezuro
maidanezuro  •  08 Mai 2015, 11:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează