FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

A fi sau a nu fi boicot » Fotbaliștii de la Pandurii amenință că nu vor face deplasarea pentru meciul cu Dinamo

Jucătorii Pandurilor s-au antrenat normal în această săptămână, dar vor să vadă ceva palpabil azi, un salariu din cele multe restante // Foto: Cristi Preda
Jucătorii Pandurilor s-au antrenat normal în această săptămână, dar vor să vadă ceva palpabil azi, un salariu din cele multe restante // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:00

Jucătorii de la Pandurii au amenințat ieri că nu vor face azi deplasarea pentru meciul cu Dinamo dacă nu primesc până la ora plecării, la prânz, măcar un salariu restant.

Pandurii a intrat oficial în insolvență, doar că jucătorii oltenilor au amenințat ieri dimineață că nu vor face deplasarea la București pentru meciul de mâine cu Dinamo!

Au intervenit oficialii clubului, care au promis că până astăzi le vor achita fotbaliștilor o lună din salariile restante, urmând să se achite și factura pentru deplasarea delegației în Capitală. "O lună măcar, altfel nu ne suim în autocar!" a fost mesajul jucătorilor.

Petre Grigoraș este totuși optimist: "Eu cred că vom juca meciul cu Dinamo, nu se va ajunge la situația de a nu face deplasarea.

Conducerea a făcut o promisiune, să sperăm că nu va interveni nimic negativ. Vom vedea vineri. Eu vreau să mă bazez pe toți jucătorii pentru meciul cu "câinii", dar dacă salariul promis nu va intra, nu pot obliga pe nimeni să meargă.

Noi am pregătit meciul din punctul de vedere al echipei, vrem să mergem să câștigăm. Eu am încredere în toți jucătorii, sunt caractere și-au demonstrat-o, fiindcă, în ciuda problemelor, au dus Pandurii sus. Nu știu ce se va întâmpla după meciul cu Dinamo".

Tribunalul Gorj a admis miercuri cererea clubului de insolvență. Două milioane de euro este cuantumul datoriilor grupării către echipă, către bugetul de stat și către terți.

"Am obținut multe victorii pe stomacul gol, ne-au mai ținut de foame. Dar ne facem datoria până la capăt. A mers treaba, cu bună dispoziție, cu vorbă bună, cu încredere, cu respect între noi"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

3remize și 3 eșecuri a obținut Pandurii sezonul trecut cu Dinamo în toate cele trei competiții

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Octombrie 2016, 09:27

Poate asa sa mai bata si FCD1948B...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează