FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A întors-o ca la Cluj! Ofertă din China, acceptată şi apoi refuzată de Mureşan

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 21:58

Telenovela lui Gabi Mureşan continuă. Căzut în dizgraţia conducerii, pentru că a contestat public amenda primită la finalul sezonului, jucătorul s-a trezit pus pe lista de transferuri la revenirea de la "naţională".

Ieri, mijlocaşul a fost chemat la discuţii în prezenţa unor impresari care-i garantau un contract fabulos în China, la Changchun Yatai: 500.000 de euro pe sezon, plus încă pe atît primă de instalare! Clubul din Gruia ar fi încasat un milion de euro de pe urma transferului.

Iniţial, internaţionalul român şi-a dat acceptul, dar ulterior a cerut un act oficial de la gruparea chineză, care să susţină propunerea agenţilor. Impresarii au ridicat din umeri, iar Mureşan s-a ridicat de la masa negocierilor. "E în joc cariera mea. Nu pot semna pe poveşti, un acord cu nişte impresari", ar fi spus jucătorul.

Afacerea mai are şanse mici de concretizare, Gabi fiind chiar dispus să se prezinte la antrenamentele echipei a doua, dacă nu va mai fi primit în lotul lui Jorge Costa.

250.000 de euro pe sezon cîştigă Mureşan la CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cfrclujole
cfrclujole  •  19 Iulie 2011, 19:51

O alegere inteleapta!

wilhelmtell
wilhelmtell  •  05 Iulie 2011, 19:22

Rămâi Muri , la CFR! Suporterii ţin la tine. Sperăm ca în cel mai scurt timp să t împaci cu Arpi-bacsi!

46rossi
46rossi  •  05 Iulie 2011, 15:05

curios e ca si Bud a facut plangere la comisie pt penalizare..si a castigat impreuna cu Gabi muresan procesul. si uite ca Bud joaca...mai mult...e laudat de Paskani. Ceva mai e la mijloc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează