FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A jucat împotriva lui Zinedine Zidane şi acum l-a regăsit la Steaua: "E la fel ca el"

Lucian Sinmartean
Lucian Sinmartean

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 12:06

Gică Craioveanu a rămas impresionat de Lucian Sînmărtean şi de evoluţiile mijlocaşului, pe care îl compară cu Zinedine Zidane.

"Lucian Sînmărtean este cel mai bun jucător din Liga 1, mai ales în ultima jumătate de an. Îmi place şi de Alex Chipciu, dar Sînmărtean este peste. Aţi văzut cu ce uşurinţă joacă? N-am mai văzut un fotbalist aşa elegant de la Zinedine Zidane.

Eu am avut noroc să joc alături de mulţi fotbalişti mari, dar ca acest băiat, la 35 de ani, nu am mai văzut pe nimeni de foarte mult timp. Nu am mai cunoscut o asemenea lejeritate de a conduce mingea, cu capul sus, de a pasa, de pe vremea lui Zizou", a declarat Gică Craioveanu la DigiSport.

Gică Craioveanu a jucat 149 de meciuri în campionatul Spaniei şi a marcat 26 de goluri. Pe vremea cînd juca la Getafe, în sezonul 2004-2005, românul a jucat două meciuri împotriva lui Zidane, legitimat la Real Madrid.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
costanb
costanb  •  07 Decembrie 2014, 15:09

Felicitari Gica Craioveanul ! Nu esti singurul mare fotbalist care ii apreciaza valoarea lui Sanmartean.Eu unul il cunosc de cand era copil la GLORIA,iar intr-un meci pe care juniorii il jucau cu o alta echipa din camp republican,nu reuseau sa marcheze,cu toate pasele servite pe tava de Sanmartean.Acesta s-a enervat a luat o mige de la centrul terenului si nu s-a oprit cu ea decat in poarta adversa.

costanb
costanb  •  07 Decembrie 2014, 14:49
Postat de valeri_gazaev100 pe 07 Decembrie 2014, 12:05

e la fel o pa/u.la. expiratul asta nu trage la poarta. dribleaza pana ajunge in margine si e total ineficient. e placut de vazut dar ca om de echipa e zero. nu aduce un plus. porecle gen houdini, pirlo sunt penibile. e un fotbalist pe final de cariera fara realizari notabile la viata lui

Valeri draga,sunt sigur ca tu esti un BOU,care habar n-are de sportul acesta.

irishjoe
irishjoe  •  07 Decembrie 2014, 14:39

doi alcolisti !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează