FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CONCORDIA 2-2

A pierdut tot! După vestiar, nici suporterii nu mai sînt de partea lui Costel Gâlcă » Gestul acestora de la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 10:13

Steaua a cîștigat doar două meciuri din ultimele 7 partide oficiale, iar căderea inexplicabilă a campioanei României i-a enervat pe suporterii care încă mai vin la stadion. 

Deși totul părea să meargă conform planului, Steaua a avut o a doua repriză de coșmar cu Concordia Chiajna, remizînd pînă la urmă, 2-2, deși la pauză avea avantaj de un gol. 

La final, o bună parte din cei 4500 de oameni veniți la meci i-au cerut demisia lui Costel Gâlcă și l-au fluierat pe acesta, fiind contestat și pentru faptul că a reacționat destul de greu după cele două reușite ale ilfovenilor. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
batranu59
batranu59  •  11 Mai 2015, 11:22

Galca, inca o data si-a dovedit limitele in calitate de antrenor. In prima repriza Steaua a avut o multime de cornere. Cum este posibil sa bati aceste lovituri (toate) numai la cap in fata portii ? Cum e posibil sa faci asa ceva cand in fata portii lipseau Tucudean, Rusescu si Papp ? Cine sa dea cu capul acolo ? Chipciu, Adi Popa, Tanase ? Si cum era si firesc toate acele lovituri au fost cadouri facute aparatorilor adversi. Din pacate, Galca nu e de Steaua...

irinaspi
irinaspi  •  11 Mai 2015, 11:44

Cum sa-si dea demisia ?...Nu-l lasa bunul simt!

rizocel
rizocel  •  11 Mai 2015, 11:20

care suporteri?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează