FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A plecat cu geanta plină » Mihai Costea a cîștigat litigiul cu Steaua, iar roș-albaștrii sînt obligați să-i achite toate restanțele financiare

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2015 00:00

Pe Steaua a costat-o scump vacanța pe care i-a acordat-o lui Mihai Costea în toamna lui 2013!

Laurențiu Reghecampf, antrenorul de la vremea aceea, l-a exclus din lot pe termen nelimitat la cererea patronului Gigi Becali. Atacantul n-a mai revenit la prima echipă nici cînd pe banca tehnică a ajuns Constantin Gâlcă.

După ce s-a judecat mai bine de un an cu clubul stelist, "Nilă" a avut cîștig de cauză la începutul lunii martie, cînd Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF l-a declarat liber de contract. De atunci, stelistul s-a judecat în continuare pentru a-și recupera și drepturile bănești. Ieri, Comisia de Recurs a FRF a obligat-o pe Steaua să-i plătească fotbalistului de 27 de ani salariile restante în valoare de peste 50.000 de euro!

La Steaua, Costea a avut o leafă lunară de 11.000 de euro. În cele 18 luni cît timp s-a antrenat de unul singur prin parcuri, fotbalistul a cîștigat în total aproape 200.000 de euro. Acum, Costea e liber de contract, dar nu a reușit să-și găsească echipă. Ultimul meci în care a evoluat a fost cel cu Avîntul Bîrsana, din "16-imile" Cupei României, disputat pe 26 septembrie 2013!

1.400.000 €le-a plătit Steaua celor de la FC Universitatea Craiova în vara lui 2011 pentru a-l transfera pe Mihai Costea în Ghencea

250.000 €e acum cota de piață a lui Mihai Costea, conform site-ului transfermarkt.de

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
gabrinho13
gabrinho13  •  01 August 2015, 10:04

un ratat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează