FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

A refuzat să facă deplasarea la Bistriţa » Bălan s-a săturat!

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 21:07

Neplătit de 6 luni, Tibi Bălan n-a mai ţinut cont de promisiunile lui Vasile Şiman şi a refuzat să plece la Bistriţa

Fotbaliştii Sportului Studenţesc se află într-o situaţie disperată: nu şi-au primit salariile în ultimele 6 luni, dar nici bonusul de promovare în Liga 1 de 10.000 de euro de jucător, restant din vara trecută!

Supărat pentru că patronul Vasile Şiman nu şi-a onorat promisiunile de a achita restanţele contractuale, Tibi Bălan a decis să apeleze la o formă dură de protest, rămînînd acasă, deşi "studenţii" au azi meci la Bistriţa. "Da, nu am făcut deplasarea la Bistriţa! Sînt sănătos, nu am nici o problemă de ordin fizic, dar ştiţi şi voi de ce nu am vrut să plec", s-a mărginit să declare jucătorul.  

Pînă în acest moment, Marius Postolache şi Lucian Cazan sînt singurii fotbalişti care au depus memorii pentru a deveni jucători liberi. Primul trebuie să-şi recupereze aproximativ 25.000 de euro, în timp ce Cazan cere 11.000 de euro. Pînă acum au fost amînaţi de 5 ori, iar următoarea înfăţişare este programată pentru marţi, 8 martie. Şi ceilalţi componenţi ai echipei vor să preia exemplul celor doi, dar aşteaptă un prim verdict favorabil al comisiei pentru a prinde curaj.

100.000 de euro este salariul lui Tibi Bălan pe sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adrivali
adrivali  •  06 Martie 2011, 14:12

Bai dreamer esti prost! Ce conteaza ce fac cu banii, sunt ai lor si trebuie sa-i primeasca. Tu daca nu ti-ai primi salariu ce ai face. Prosti sunt ca le promit salarii mari, in rest ce e semnat e intelegere! Dar nu la noi. Trebuie sa te duci pe la Liga si sa te caciulesti pentru drepturile tale! Auzi 5 termene ca sa hotarasca daca i-au dat banii sau nu, cand e f.simplu. Ai documentele de plata sau nu?

dreamer123
dreamer123  •  05 Martie 2011, 02:06

no money 4 clubs ? :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează