FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A refuzat să lucreze cu Mirel Rădoi la Steaua, iar acum explică de ce

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 17:17

Daniel Oprița (35 de ani) o conduce acum de pe banca tehnică pe Juventus București (L2), însă până a ajunge la echipa din Colentina, fostul fotbalist a fost secundul lui Mirel Rădoi la Steaua.

În vara anului 2015, Oprița a intrat în staff-ul lui Rădoi și a devenit secundul fostului căpitan al roș-albaștrilor. Însă ruptura s-a produs destul de repede, după un cantonament al Stelei. Motivul despărțirii a fost explicat chiar de fostul secund.

"Mirel, fiind prieten cu el, îmi zicea că mă va lua cu el la Steaua când va ajunge acolo. Prima dată am zis că glumește, mai ales că nu mă așteptam nici ca el să se retragă și nici să devină antrenor la Steaua. În plus, nu mă așteptam să-l pună pe el la Steaua, pentru că Gâlcă luase toate trofeele în acel an.

Când mi-a zis: «hai la Steaua!», mi-a fost rușine să-l refuz și am acceptat. Și când am zis da, nu eram sigur că el va merge la Steaua, încă avem îndoieli. Până la urmă, Mirel a fost numit principal și eu l-am urmat, dar nu eram deloc liniștit. Și eu voiam să fiu principal și de aceea m-am tot gândit cum să fac", a declarat Oprița la Digisport

Fostul fotbalist care a jucat pentru Steaua în perioada 2002-2007 se felicită acum pentru decizia de a pleca de sub ”aripa” lui Rădoi și pentru faptul că e principal la Juventus București.

"Am stat mult și m-am gândit, nu știam cum să-i spun că nu plec în cantonament. Vă spun sincer, stăteam acasă cu bagajul făcut, vorbeam cu soția, cu Florentin Dumitru, care mi-e prieten foarte bun, mă tot frământam. Florentin îmi tot zicea să mă duc, dar eu nu eram convins, i-am și spus că nu voi rezista o săptămână.

Până la urmă am plecat în cantonament, dar după aceea m-am tot gândit și i-am spus lui Mirel că nu sunt făcut pentru a fi secund. Mirel mi-a spus să mă mai gândesc, dar eu eram decis. Așa am ajuns la Juventus. Mai era varianta să mă întorc la Reșița, dar situația financiară de acolo m-a făcut să refuz. Acum, mă felicit pentru alegerea mea, cum la fel mă felicită și cei care m-au considerat nebun că plec de la Steaua", a adăugat Oprița.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
timm
timm  •  24 Septembrie 2016, 07:08

Au jucat cu Steaua de aceea nu-ti amintesti. Doar cei care tin cu Steaua isi amintesc. Tu ai o memorie de 16 ani. Ca si palmaresul FCSB 1999-2016.

saviola2_8
saviola2_8  •  23 Septembrie 2016, 19:43
Postat de ungurul_vesel pe 23 Septembrie 2016, 19:06

Asa scrie de vreo 100 de ani. Nu au fost fortati sa-si schimba denumirea si tot de vreo 100 de ani au si stema respectiva! Sesizezi diferenta? Aia au stadiun ,sediu si baza de pregatire. Tu imi poti trimite si mie niste poze cu stadionul, baza sau sediul fcsb?

cand a jucat cu steaua in 86 nu imi amintesc sa fi scris rsca pe tricouri...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  23 Septembrie 2016, 19:06
Postat de ang3ldev1l pe 23 Septembrie 2016, 18:32

pe tricourile celor de la Anderlecht scrie doar RSCA

Asa scrie de vreo 100 de ani. Nu au fost fortati sa-si schimba denumirea si tot de vreo 100 de ani au si stema respectiva! Sesizezi diferenta? Aia au stadiun ,sediu si baza de pregatire. Tu imi poti trimite si mie niste poze cu stadionul, baza sau sediul fcsb?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează