FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

A semnat jucătorul dorit de Becali » Toate detaliile legate de contract

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2017 14:13

Alexandru Mateiu, unul dintre jucătorii importanți ai celor de la CSU Craiova, va continua la echipa din Bănie.

Potrivit informațiilor GSP.RO, jucătorul a semnat pe următorii doi ani. Mijlocașul central de 27 de ani a fost dorit de mai multe ori de Gigi Becali la FCSB.

Contractul lui Mateiu expira în această vară, dar în contract exista o clauză prin care clubul oltean putea prelungi înțelegerea. Astfel, craiovenii au activat această opțiune.

Jucătorul este impresariat de Anamaria Prodan, dar finanțatorul Mihai Rotaru nu a ținut cont de asta, fiind sigur că Mateiu este un jucător important pentru sezonul viitor. 

"El nu a fost o perioadă în lotul echipei nu pentru că ar avea un anume impresar, ci din alte motive, care acum țin de domeniul trectului", au explicat oltenii.

500.000 €este cota lui Mateiu, potrivit transfermarkt.de

În acest sezon, mijlocașul a bifat 21 de meciuri și a marcat un gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
deuxex
deuxex  •  30 Mai 2017, 16:31

Jenant! Mateiu NU mai este impresariat de Prodanca inca din 2016! Iar prelungirea contractului a fost semnata in primavara lui 2017. Stire de doi bani, facuta pe genunchi. Rusine, GeSePe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează