FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 1-1

A trădat Spartanul? » Marius Constantin este suspectat de Porumboiu că a trîntit meciul cu CFR

Constantin îl priveşte admirativ pe Ronny cum deschide scorul
Constantin îl priveşte admirativ pe Ronny cum deschide scorul

Articol de - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 21:14

Porumboiu îl suspectează pe Marius Constantin că a trîntit meciul cu CFR, acuzîndu-l pe fundaş că e bun prieten cu Răzvan Zamfir, directorul executiv al clujenilor.

Chiar dacă Vasluiul a jucat 75 de minute cu un om în minus, Adrian Porumboiu e nemulţumit de remiza obţinută luni seara. Fostul arbitru FIFA şi-a vărsat nervii pe Marius Constantin (27 de ani), pe care-l acuză că nu şi-a apărat corect şansele! "A jucat în ritm de vals, pe mine nu mă păcăleşte cu astea", a spus Porumboiu. Semnele de întrebare ale omului de afaceri sînt alimentate de relaţia de prietenie pe care ex-rapidistul o are cu Răzvan Zamfir, fostul său impresar şi actualul director sportiv al celor din Gruia!

De ce ar fi fost Marius blat

1. În minutul 14, aflat la centrul terenului, Constantin a pasat greşit în stînga, la Sougou. Centrarea acestuia a ajuns la Ronny, care a marcat cu capul, după ce tot Marius l-a pierdut din marcaj, deşi doar ei doi se aflau în careul de 16 metri!

2. Cu 5 minute înainte de final, cel alintat în Giuleşti "Spartanul" a avut o intervenţie neglijentă în propriul careu, faultîndu-l pe Hora, însă Tudor nu a acordat penalty.

3. Pe cînd era la Rapid, Constantin a fost acuzat de mai multe ori de suporteri că vinde meciuri. Ultima oară s-a întîmplat la partida Oţelul - Rapid (1-0), disputată în martie 2011, cînd stoperul a fost eliminat în minutul 84. După joc, chiar antrenorul de atunci al giuleştenilor, Marius Şumudică, s-a plîns galeriei că a fost lucrat de fundaş.

De ce n-ar fi fost Marius blat

1. În afara celor două faze, cînd CFR a deschis scorul şi cînd l-a faultat în careu pe Hora, Constantin a avut o evoluţie bună, avînd cîteva intervenţii decisive în apărare.

2. Pe cînd era în Grant, Marius evita să joace împotriva lui Dinamo. În ultimii trei ani, de două ori a fost suspendat, iar o dată accidentat. Totuşi, etapa precedentă, Constantin a evoluat în Ştefan cel Mare, deşi înaintea partidei acuzase dureri musculare, iar prestaţia sa a fost una excelentă!

S-a luat şi de Sînmărtean
Porumboiu s-a plîns ieri şi de Lucian Sînmărtean, care a părăsit terenul accidentat înainte de pauză. "Pe el mereu îl doare ceva, ba piciorul, ba capul, ba mîna. Pe mine mă interesează să joace în meciurile tari, nu în cele cu Mioveni şi cu Sportul. D-asta îl plătesc! Dacă nu poate, să plece!", a spus patronul despre mijlocaşul plătit cu 300.000 de euro pe an. Finanţatorul a comentat şi zvonurile conform cărora Lucian ar avea probleme cu soţia, din cauza unei amante: "Aşa sînt bărbaţii, mai calcă strîmb. Nu sînt probleme din punctul ăsta de vedere".

"Felicit toată echipa, mai puţin un jucător, care ar trebui trecut pe prima de joc de la CFR. A fost un foarte bun pasator, n-aţi văzut ce pase de gol a primit Sougou? Marius nu ne poate păcăli!" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"Nu ştiu dacă e adevărat, dar dacă în trecut l-a avut impresar pe Zamfir, mă înfioară gîndul ăsta. Acelaşi individ, tot la un meci Vaslui - CFR, i-a devenit cu două săptămîni înainte impresar lui Hăisan şi portarul a plimbat-o atunci din bară în bară" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Aprilie 2012, 13:53
Postat de bebe_scu pe 04 Aprilie 2012, 10:35

Urmariti meciurile lui Marius Constantin , impotriva lui Dinamo, atunci cand juca la Rapid.La primele interventii primea cartonasul rosu si lasa echipa in 10 jucatori. Se poate verifica.

Lua galbene si rosii pentru ca era si este un jucator cu capacitati reduse de a anticipa dinamica jocului, cateodata primitiv in interventii, acelasi gen, nr. si caz cu... Moti !

sunu
sunu  •  04 Aprilie 2012, 13:19

Porumbiu va deveni negru pe plantatia lui Pascany...hai CFR

bozgor
bozgor  •  04 Aprilie 2012, 12:32

dupa cat minte gsp nici nu stii daca este adevarat sau nu. astia sunt intriganti nu gazetari

Vezi toate comentariile (12)
Comentează