FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

A trecut peste Becali! Decizia lui Nicolae Dică privind unul dintre liderii FCSB: "Aceasta e noua ordine!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 08:45

Nicolae Dică a trecut peste ordinul lui Becali și i-a retras banderola de căpitan lui Alibec pentru gesturile sfidătoare ale atacantului din ultima perioadă.

Exclus din lot după meciul cu FC Voluntari atunci când a aruncat banderola de căpitan pe jos, a spart o ușă de termopan în drumul spre vestiare și l-a înjurat pe Nicolae Dică, Denis Alibec revine în lotul vicecampioanei. După ce s-a pregătit de unul singur la baza din Berceni, atacantul a intrat din nou în programul echipei, iar astăzi va fi în lotul de 18 pentru partida cu CSU Craiova. "Vom vedea duminică seară dacă o să fie sau nu titular", a spus Dică.

Antrenorul de 37 de ani a ținut totuși să facă precizări odată cu revenirea lui Alibec.

"Chiar dacă a fost primit cu bine de băieți la antrenamente, pentru că este un jucător important al echipei, el nu o să mai fie căpitanul Stelei! Am luat decizia ca noul căpitan al echipei noastre să fie Tănase, apoi Bălașa și Pintilii. Aceasta este noua ordine a căpitanilor de echipă. Cu toții ne dorim ca Alibec să aibă evoluții bune și să ne ajute. Să reușească să marcheze, fiindcă cifrele sunt importante pentru un atacant. Sper că și-a dat seama ce a făcut, iar decizia pe care am luat-o a fost de folos. Nu mă întrebați pe mine dacă o să fie amendat cu 75.000 de euro, nu e treaba mea, e doar decizia conducerii", a spus Dică.

Noua hotărâre a antrenorului a fost comentată și de Junior Morais pentru Telekom Sport: "Tănase este un jucător tânăr, care e de mult timp la Steaua, iar antrenorul are mare încredere în el. Cred că dacă a fost numit căpitan înseamnă că e un jucător foarte serios. Denis este un jucător foarte valoros pentru noi, care ne ajută foarte mult. Acum, mergem la Craiova, ne așteaptă un meci foarte greu, trebuie să facem o treabă bună și să câștigăm. Nu îmi este frică de nimeni, vreau să ajungem cât mai repede pe locul 1 în Liga 1".

echipe

Pleacă la negocieri

Florin Lovin, impresarul lui Alibec, a declarat la Telekom că luna viitoare va merge la Londra pentru a negocia cu mai multe cluburi din Premier League şi Championship un posibil transfer al atacantului.

"Denis are în continuare probleme cu pubalgia. Nu trece uşor, trebuie să facă foarte multe exerciţii. Am avut ideea de a chema un om din anturajul lui Chelsea, specializat pe această afecţiune. Sper ca uşor-uşor să-i treacă. Nu ştiu ce informații are patronul echipei, dar vă spun ce ştiu eu. Pe 13 noiembrie merg la Londra şi am întâlniri cu reprezentanţii unor cluburi din Premier League şi Championship. Nu se vor putea plăti 10 milioane de euro pe el momentan. N-ai cum să dai suma asta pe un jucător care n-a avut reuşite", a spus Lovin.

"O să-mi prezint scuzele, pentru că am spus că ne vom lupta la titlu doar cu CFR Cluj. În momentul de faţă, cred că Universitatea Craiova practică, în afara noastră, cel mai bun, cel mai spectaculos şi cel mai eficient fotbal din Liga 1"
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
sexilian
sexilian  •  29 Octombrie 2017, 16:53

RINICHII DE PORC LA DATORIE.......

atentu
atentu  •  29 Octombrie 2017, 14:45

Articol scris *** Cine trece la FCSB peste ordinele lui Becali ?! Întrebare, bineînţeles retorică, nu pentru infantilii de la GSP !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  29 Octombrie 2017, 13:32

I-aaauzi!Si noi s-o credem?Pai n-ati scris voi -putin mai sus-ca vor sa-l-vanda in Anglia?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează