FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

FOTO A urlat de durere! Accidentare urâtă în Farul - FCSB » A ieșit cu targa de pe teren și a izbucnit în lacrimi

Farul - FCSB | Dragoș Nedelcu (25 de ani), mijlocașul ofensiv al dobrogenilor, s-a accidentat spre finalul primei reprize. +28   FOTO
Farul - FCSB | Dragoș Nedelcu (25 de ani), mijlocașul ofensiv al dobrogenilor, s-a accidentat spre finalul primei reprize.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 22:50 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 22:55

Farul - FCSB | Dragoș Nedelcu (25 de ani), mijlocașul ofensiv al dobrogenilor, s-a accidentat spre finalul primei reprize.

Ce s-a întâmplat? La mijlocul terenului, în timp ce încerca să-l deposedeze pe Tavi Popescu, Nedelcu a călcat cel mai probabil greșit și s-a accidentat la coapsa stângă. Fostul jucător de la FCSB s-a tăvălit de durere, a izbucnit în lacrimi și n-a mai putut continua partida.

+24 FOTO

Dragoș Nedelcu nici măcar nu a putut părăsi terenul pe propriile picioare. A fost dus pe targă în afara dreptunghiului verde, în locul lui fiind introdus Andrei Artean în minutul 43.

VIDEO. Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

NEWS ALERT Vedeta CFR-ului, în drum spre Serie A: transfer de 1,5 milioane de euro!

EXCLUSIV / VIDEO Consideră jignitoare oferta înaintată de Gigi Becali: „L-a confundat cu un berbec. Nu suntem la Piața Obor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tivireli
tivireli  •  31 August 2022, 23:21

Jucator cu probleme de sincronizare. La o fază, a incercat sa preia o minge la 1,5 metri, cu picior de sprijin pe pamant. Nu a simtit ca trebuie să preia balonul din săritură. Lipsă de sincronizare motrică. Asa s-a si accidentat, dintr-o forțare fără desprindere de sol. Mă miram de ce l-au dat nemții. Jucator obstructionist, si mereu cu fault la adversar. Daca nu ar fi Hagi, ar primi mereu cartonas galben. Arbitrii il protejează.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează