FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A văzut iar moartea cu ochii! » Sport extrem şi periculos pentru o fostă glorie a ”cîinilor”

Foto: rallymagazin.ro +1   FOTO
Foto: rallymagazin.ro

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 20:15

Florentin Petre, antrenorul secund al celor de la Dinamo 2, s-a rostogolit cu maşina la raliuri, a tras o sperietură groaznică, dar nu s-a lăsat, a continuat cursa.

Florentin Petre, 36 de ani, nu se astîmpără. Antrenorul secund al echipei a doua s-a aflat iar într-o situaţie limită, jucîndu-se cu viaţa sa. Practicant al raliurilor profesioniste, fostul mijlocaş a participat zilele trecute la Campionatul Naţional, la Timişoara. "Piticul" a avut parte de o experienţă şocantă pentru mulţi: a derapat cu maşina la 160 km/h, s-a răsturnat şi-a ajuns în şanţ!

A povestit ieri: "Totul s-a derulat rapid, nici nu am realizat pe moment ce s-a întîmplat. De-abia după cursă am stat şi m-am gîndit la ceea ce ar fi putut fi. Am ieşit din maşină viu şi nevătămat, alături de copilot, am redresat automobilul şi ne-am continuat cursa. Oricum, voi continua, eu cred că raliurile sînt mai sigure decît multe alte activităţi".

Hobby-urile i-au mai dat emoţii lui Florentin. În iulie 2001, în timpul unei partide de pescuit în Delta Dunării, s-a electrocutat şi s-a ales cu arsuri în diverse zone ale corpului.

6 goluri a marcat Petre pentru prima reprezentativă a României în 53 de partide

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
cristi2307
cristi2307  •  03 Mai 2012, 18:15

Neadevarat !!! Decat sa ''aruncati'' aiurea articole mai bine va documentati ! Florentin nu a fost nicio clipa in pericol. Sunt doar exagerari ale autorilor articolului care nu cunoaste nimic despre raliuri si despre masinile de iar raliuri ! Iata ce declara chiar Florentin Petre pe pagina personala de facebook (verificati, va rog, daca e schimbata macar o virgula): ''Petre Florentin salut,in general se cauta senzationalul,si nu numai cu mine,iin romania,a fost,de exemplu,ceva destul de simplu,ca si cum ai face pana la masina si trb sa schimbi roata cu cea de rezerva.:)..''

Vezi toate comentariile (1)
Comentează