FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Abandonat de Porumboiu! » Ciprian Panait, secundul lui Inacio, a rămas la Vaslui, dar e ignorat de oficiali

Ciprian Panain alături de Inacio înainte de plecarea portughezului
Ciprian Panain alături de Inacio înainte de plecarea portughezului

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 23:40

Ciprian Panait, antrenorul secund al Vasluiului în era Inacio, este ignorat de către finanţatorul moldovenilor şi de către membrii staffului galben-verzilor


Fostul secund al Vasluiului, Ciprian Panait, a rămas la echipă şi după plecarea portughezului Augusto Inacio. Panait mai are încă un sezon contract cu galben-verzii, dar nu ştie ce are de făcut din cauza conducerii, care îl ignoră şi nu îi răspunde la telefoane. "Păi ce, la Vaslui e ca la nuntă? Nu-i sat fără cîini aici, vedem noi ce facem cu el. Să vină la club", a declarat Adrian Porumboiu. "M-am prezentat la club în fiecare zi, la ora 9:00! Aştept un răspuns de la domnul Porumboiu, care-i foarte ocupat şi n-are timp de toată lumea. Vreau să fiu profesionist şi să-mi duc contractul la bun sfîrşit", a precizat Panait.

Surse de la echipă au declarat că antrenorul nu minte şi că l-au văzut zilnic la sediul clubului din Vaslui, dar Porumboiu evită să discute cu el. În plus, Porumboiu încearcă să scape cît mai repede de cei care-l întreabă de fostul secund. Se pare că omul Daniel Stanciu, îl induce în eroare pe Porumboiu cu tot felul de minciuni, acesta fiind principalul motiv pentru lipsa de comunicare dintre cei doi. "Habar n-am care-i situaţia lui Panait la club. Ce mă interesează pe mine...", a replicat Stanciu. "Aştept să mi se spună care sînt atribuţiile mele la echipă şi care este programul pe care-l am de urmat. Lotul are un alt staff, condus de domnul Şumudică, dar eu sînt la dispoziţia clubului. Aştept să-mi fac treaba!", spune Panait.

10 este nota pe care Ciprian Panait a primit-o la lucrarea de doctorat. Antrenorul este singurul doctor din fotbalul românesc în educaţie fizică şi sport

"Îmi respect contractul! Am depus la club o notificare la începutul săptămînii şi absolut nimeni nu m-a căutat pînă acum! Eu aştept să-mi aflu atribuţiile"
Ciprian Panait, angajat FC Vaslui

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează