FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Abia a plecat de la Petrolul și atrage atenția: "Jucătorii n-au foarte multă calitate!"

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 16:40

Fostul antrenor al Petrolului Ploieşti, Eusebiu Tudor, va pleca în scurt timp în Spania pentru a urmări la faţa locului antrenamentele unor grupări importante din campionatul iberic.

"Sînt un fan al fotbalului spaniol, îmi place foarte mult filosofia cluburilor din această ţară", a precizat Tudor. Antrenorul nu se grăbeşte să-și caute un nou angajament, sperînd sa poată prelua o echipă la începutul pregătirilor din iarnă.

Despre fosta sa formație Tudor a precizat, la Sport Total FM, că "la Petrolul nu mai este problema antrenorului, ci a jucătorilor care nu au foarte multă calitate. I-am şi spus patronului la despărţirea de echipă, este nevoie de 10 jucători pentru a face o grupare competitivă. Totuşi, cu actualul sistem competiţional, Petrolul poate să se salveze de la retrogradare".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  06 Noiembrie 2015, 15:25

...in schimb semi-tudor are mare calitate. mai ales la moreni la cerut buletine de moreni avea cea mai mare calitate. *** lui bercica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează