FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Abiodun: "Ne vom revanşa"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Abiodun o vrea pe Poli în Europa pentru a răzbuna înfrîngerea din finala Cupei cu Rapidul

- Abi, eşti în formă mare.
- Este un moment fericit pentru mine şi vreau să profit din plin de el. În viaţa unui fotbalist există momente bune şi proaste, iar de momentele bune trebuie să ştii să te bucuri.

- Care este secretul evoluţiilor tale din ultimul timp?
- Eu tot ce fac, fac pentru suporteri. Nu am reuşit încă să trec peste momentul din vara trecută, cînd am pierdut finala Cupei în faţa Rapidului şi am văzut atîţia oameni supăraţi în jurul meu. M-a necăjit mai mult supărarea lor decît faptul că am pierdut acel trofeu. Dar acum sîntem aproape de a ne califica în Europa. Poate o facem chiar de pe locul doi şi în felul ăsta ne răzbunăm şi pe Rapid.

- Soţia ţi-a dăruit o fetiţă recent. Îţi lipseşte familia?
- Acesta este un subiect foarte dificil pentru mine. Din păcate, am fost pus să aleg între fotbal şi soţie şi deocamdată am ales fotbalul. Fac însă tot posibilul să o vizitez cît de des pot pe soţia mea. Nu este uşor nici pentru ei, nici pentru mine. Ca să fiu sincer, este o situaţie cu care încă nu m-am obişnuit. Totuşi îmi ridică puţin moralul faptul că fratele meu este alături de mine în aceste momente.

Uhrin stabileşte primele
Marian Iancu îl lasă pe antrenorul Dusan Uhrin să stabilească recompensele pe care le vor primi jucătorii pentru cele zece puncte acumulate de la reluarea campionatului. Patronul Timişorenilor le-a promis iniţial alb-violeţilor 30.000 de euro pentru 4 victorii consecutive, dar egalul cu Urziceni a făcut ca premiul să se reducă la 25.000 de euro. "Oricum vor fi prime consistente, dar vor fi date la propunerea antrenorului. Au o marjă în care să se încadreze, iar Dusan va decide cît trebuie să primească fiecare jucător", a spus Iancu. (Dana Surulescu)

Titlul la anul
Patronul timişorenilor refuză să se gîndească pentru sezonul acesta la un alt obiectiv decît Cupa UEFA, însă pentru anul viitor Marian Iancu ţinteşte titlul. "E foarte important să facem anul acesta primul pas şi să mergem în Cupa UEFA. Apoi, de la anul ne vom fixa un alt obiectiv, ne vom gîndi şi noi la titlul de campioni", a spus Iancu. El consideră normale rezultatele înregistrate de Poli în ultimul timp: "Este momentul să culegem roadele investiţiilor. Am adus mai mulţi jucători, au rămas cei care trebuiau să rămînă, am finisat lotul". (Dana Surulescu)

Bălţoi a suferit o entorsă
Atacantul dorit de Poli, Alexandru Bălţoi, a părăsit accidentat terenul în minutul 90, deşi Marin Barbu îşi epuizase schimbările. "Nu mai putea continua. Are o entorsă la gleznă. Va lipsi şi cu Universitatea, şi cu Steaua", l-a scuzat finanţatorul Nicolae Bara pe ex-dinamovist.

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează