FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Abrudan e aşteptat să semneze azi cu ”U” Cluj! » Beton armat

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

"Şepcile roşii" şi-au blindat apărarea cu un fundaş din Hexagon. Azi, Tavi Abrudan dă răspunsul definitiv.

Clujenii au perfectat ieri încă un transfer: fundaşul central francez Steven Robert Pele (Strasbourg) a semnat pentru doi ani şi jumătate cu "şepcile roşii".

Jucătorul vine din liga a treia franceză, însă în carieră a mai evoluat la Istres, în prima divizie (2004 - 2005). Declarat transferabil încă din vară, Pele nu a mai prins echipa în acest tur, fiind folosit doar în partidele amicale.

Însă adevărata lovitură va fi dată azi, cînd fostul fundaş al Stelei, Tavi Abrudan, este aşteptat să semneze. Jucătorul a cerut marţi termen de gîndire şi înclină să revină la "U", deşi mai are oferte şi din Germania. Florian Walter va achita 100.000 de euro plus TVA pentru fotbalistul format la "U". "Vreau să iau fundaşii, apoi închid transferurile pentru 2010", a spus patronul "şepcilor roşii".

4 transferuri defensive a efectuat "U" în intrasezon, M. Popa (portar), Menassel (închizător), Bazzi (fundaş) şi Pele (fundaş), şi unul singur ofensivă, A. Cristea (mijlocaş)

"Un nou început"
"Prinţul" Cristea s-a declarat mulţumit de transferul său la Universitatea. "Chiar dacă unii spun că e un pas înapoi, eu consider că e un alt început în cariera mea. Vreau să profit de această şansă, pentru că aşa văd eu lucrurile: nu e un regres, ci o nouă etapă", a spus mijlocaşul la Gala Gazetei Sporturilor. (Dan Brie)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mihnea80
mihnea80  •  23 Decembrie 2010, 17:56

sa inteleg ca francezul a venit liber de contract? alta explicatie a achizitiei lui nu gasesc. Abrudan e ok. Sa avem parte de un retur mai bun, care sa ne permita mentinerea in primele 12 echipe. HAIDE U!

aldo_m
aldo_m  •  23 Decembrie 2010, 15:25

abrudan a gresit odata dar la dinamo moti greseste mereu si e titular si culmea la doua meciuri jucate moti faulteaza in careu ,E CUTREMURATOARE PROSTTIA LUI MOTI ,de fapt el sarcul n-are nici o vina ,vina o are inteligentul de-l baga mereu in teren

titiduru22
titiduru22  •  23 Decembrie 2010, 15:15

Asta-i ala care a dat chifla de la Liverpool ???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează