FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Accidentarea lui Bud, material de studiu la Bologna

Cristi Bud
Cristi Bud

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 17:48

Specialiştii Institutului Isokinetic din Bologna vor prezenta cazul atacantului Cristi Bud de la Gaz Metan la Congresul Mondial de Recuperare Medicală de anul viitor.

Accidentat grav pe data de 8 decembrie 2011 în meciul de Cupă cu Poli Timişoara, atunci cînd s-a ales cu patru ligamente rupte, plus ambele meniscuri dar şi capsula articulară distrusă, vîrful de atac Cristi Bud a efectuat ieri în Italia, la celebra clinică pentru sportivi, o serie de teste, pentru ca medicii să se edifice asupra stării sale actuale de sănătate.

Medieşanul a fost supus la trei teste. ”Am făcut testul isokinetic, pe urmă mi s-a recoltat sînge din ureche şi am alergat pe bandă în diferite tempo-uri pentru a se vedea dacă muşchii rezistă, iar în final mi s-au studiat activităţile specifice, alergare, rupere de ritm şi schimbări de direcţie. Sînt foarte fericit că sînt bine.

Nu voi avea decît o săptămînă de vacanţă, pentru că mai am puţin de tras pentru ca la reunirea lotului să pot intra în programul normal de pregătire împreună cu lotul grupării medieşene”, a afimat Bud.

“Mai avem foarte puţine de retuşat. În urma testelor, Cristi s-a prezentat ok din punct de vedere medical, ceea ce ne dă încredere”, a precizat fizioterapeutul Ovidiu Curti, care s-a ocupat de recuperarea jucătorului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
hystory
hystory  •  21 Mai 2012, 09:08

Scutaru un criminal ordinar . Cristi Bud un luptator . Bravo Bud.

dreamer123
dreamer123  •  20 Mai 2012, 02:25

o sa cada ca ronaldo

kily
kily  •  20 Mai 2012, 01:35

Bravo, Cristi baiete! Sanatate! Te asteptam!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează