FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

Aceeași firmă care a avut contract cu FCSB până acum a câștigat licitația pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Națională

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 10:21

Primăria Capitalei a anunțat că firma care a câștigat licitația pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Națională este SC Sports Fields SRL, aceeași firmă care a avut până acum contract cu FCSB pentru aceleași servicii pentru cel mai mare stadion al țării.

Reprezentanții municipalității au transmis un comunicat de presă aseară, însă în prima fază nu au dezvăluit și numele firmei câștigătoare, conform News.ro. La insistențele jurnaliștilor, Primăria Capitalei a oferit și numele mult așteptat.

Contractul e în valoare de 100.000 de lei și e încheiat pentru următoarele 45 de zile.

Aceeași firmă asigura îngrijirea Arenei Naționale și până acum, dar, conform unei investigații a Gazetei Sporturilor exista un protocol care prevedea ca Primăria Capitalei să achite contractul, ”compensând din sumele aferente închirierii stadionului şi achitării utilităţilor”.

CONTRACTUL INCRIMINAT

Pe 18 iunie 2018, GSP a publicat o investigație care scotea la iveală modul în care a fost atribuit contractul pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. La finalul lui martie 2017, pe fondul cererii lui Becali de a avea stadionul, Primăria Capitalei hotărăște să întrerupă contractul-cadru de întreținere a Național Arena cu firma UTI.

Pe 1 noiembrie, se înregistrează în Primăria Capitalei care îl alege pe Becali ca prestator de servicii pentru gazon, fără licitație, fără SEAP, fără nicio regulă de achiziție publică. Vezi detalii AICI.

DNA s-a sesizat după dezvăluiri și a cerut documente despre felul în care Gabi Firea i-a dat clubului lui Gigi Becali întreținerea gazonului Arenei Naționale fără licitație! 

Procurorii au cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de către Gazeta Sporturilor. Dosarul deschis de procurorii anticorupție poartă numărul 383/P/2018.

Citește și: ȘOCANT: gazonul de pe Arena Națională a fost al nimănui 7 săptămâni!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
samertx
samertx  •  08 August 2018, 00:44

***. ))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 August 2018, 22:53

nu se mai poate fura calumea impreuna cu gigi ca omul e prost si are gura mare...

rocky2
rocky2  •  07 August 2018, 16:33
Postat de genius pe 07 August 2018, 13:55

Esti intr-o eroare, denumirea corecta - SICAP, cealalta formula a disparut! Cat despre persoane aflate deasupra legii, un bun exemplu este presedintele in exercitiu al acestei tarisoare! Intrebare, cine e prostul???

:))))) Bai "genius", fugi repede la psd, acolo primiti ce va da toata tara!:)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează