FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acelaşi Dinamo » Ionel Dănciulescu nu riscă: ce echipă va alinia cu Gaz Metan

Dorin Rotariu se va numără printre titulari
Dorin Rotariu se va numără printre titulari

Articol de , - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 00:52

Danciu-gol nu va opera modificări majore în primul "11", o singură schimbare, obligată de suspendarea lui Lazăr. Rotariu e favorit să fie titular.

Dinamo intră, oficial, de astăzi, în "era Dănciulescu". După 14 luni de Flavius Stoican. Noul antrenor, interimar, pînă la finele lui 2014, nu are de gînd să opereze modificări în primul "11" în perspectiva meciului de diseară. Doar că va fi obligat să joace fără căpitanul Vali Lazăr, suspendat. Variante de schimb: 1. Rotariu, 2. Gavrilă, de-abia revenit după o accidentare, 3. Elton, care s-ar putea despărţi la iarnă de roş-albi. Dorin este favorit.

Chiar dacă şefii au început să strîmbe din nas vizavi de Cosmin Matei, Danciu-gol are în continuare încredere în "decarul" său, care i-a fost şi coleg de cameră cît timp "Corbu'" era fotbalist. O singură dilemă mai are fostul atacant: dacă să înceapă cu Alexe lîngă Bilinski sau Marius să rămînă în continuare în spatele polonezului.

"Nu voi opera mari modificări în echipă. S-a lucrat bine şi cu Flavius Stoican. Cine va intra pe teren trebuie să joace doar ca să cîştige cele trei puncte" (Ionel Dănciulescu, antrenor Dinamo)

642080-medias-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Anghelache despre Danciu-gol
Preşedintele Constantin Anghelache consideră că numirea lui Dănciulescu ca antrenor interimar este una logică avînd în vedere situaţia după despărţirea de Flavius Stoican: "Nu putem vorbi de suflu nou, pentru că Dănciulescu a fost fotbalist la Dinamo pînă acum un an, continuînd apoi ca oficial. El cunoaşte detaliile de la echipă, îi ştie pe toţi de la lot. Doar a intrat pe teren să conducă antrenamentele. Îi motivează şi pe jucători să se pregătească, zilnic, cot la cot, cu ei".

Mediaşul contradictoriu
Gaz Metan a început tare campionatul, 4 meciuri fără înfrîngere, dar a ajuns acum la o serie de 6 partide consecutive fără succes, 4 remize şi două eşecuri. Ultima victorie: pe 19 septembrie, 3-1 cu Viitorul. Totuşi, ardelenii sînt greu de învins pe teren propriu, o singură înfrîngere în ultimele 10 dispute de acasă, 0-2 cu Pandurii. Multe egaluri, 7 la număr în aceste 10 meciuri.

Inbox
- Dinamo a înregistrat un singur succes în ultimele 5 meciuri, victorie cu Pandurii, remiză cu Craiova şi trei înfrîngeri. Şi 11 goluri încasate! Plus eliminarea din Cupa României.
- Roş-albii au o singură victorie în deplasare, 3-0 în Giuleşti, în ultimele 6 meciuri, interval în care au pierdut 13 puncte.
- "Cîinii" au doar două meciuri fără gol marcat, locul 1 la acest capitol. Gazdele au marcat în 10 din cele 14 runde.
- Medieşenii au încasat pînă acum 24 de cartonaşe galbene şi două cartonaşe roşii, primii în clasamentul fair-play. "Cîinii" sînt răi: 5 cartonaşe roşii, doar Oţelul îi depăşeşte la capitolul eliminări.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
madridfan
madridfan  •  23 Noiembrie 2014, 15:15

Fix astea au fost echipele. Le-ati nimerit pana n-ati mai putut :))))) mai bine va lasati ...

bamse1901
bamse1901  •  21 Noiembrie 2014, 19:22
Postat de aly_dinamo pe 21 Noiembrie 2014, 14:25

Singurul lucru bun din ultima vreme este ca am inceput sa jucam si cu Bilinksi si cu Alexe... Asta trebuia sa se intample si cand il aveam pe Tucudean. N-am inteles niciodata de ce nu joaca cu amandoi in teren. Despre cum arata echipa? Serban in locul lui Barboianu si Gavrila in locul lui Matei, asa as fi jucat eu.

eu adaug un mic risc Buia in locul lui Rotariu, asta cand va reveni Darius la echipa

bamse1901
bamse1901  •  21 Noiembrie 2014, 19:20

Matei, Bubacar, Rotariu si Grecu nu au ce cauta

Vezi toate comentariile (33)
Comentează