FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Achiziţii pe bandă rulantă » Vaslui a transferat un mijlocaş ofensiv de la Leixoes!

Eduardo Jumisse(în galben) a semnat cu Vaslui
Eduardo Jumisse(în galben) a semnat cu Vaslui

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 13:30

Vaslui continuă campania furibundă de achiziţii. Echipa antrenată de Augusto Inacio a mai transferat un mijlocaş ofensiv de la echipa portugheză Leixoes

Mozambicanul Eduardo Jumisse(28 de ani) s-a alăturat lotului vicecampioanei României, care a plecat azi în cantonamentul din Austria.

Eduardo Jumisse evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, în spatele vîrfurilor şi a mai jucat în Potugalia şi pentru Portimonense.

Pînă acum, vasluienii i-au transferat pe Jumisse, Caue, Carlos Soto, Irineu (în probe), Andrei Cordoş, Lviu Antal, Adrian Sălăgeanu, Fernando Varela, Walter Heil şi Ervin Zsiga.

700.000 de euro e cota lui Eduardo pe site-ul transfermarkt.de

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
draxter
draxter  •  19 Iunie 2012, 03:48

Felicitarile mele pt domnul Porumboiu, asteptam cu nerabdare plecarea lui Bello si venirea unui atacant adevarat, apropo Mike are contract pe viata cu Vaslui? decand e la noi nu am auzit niciodata sa fi semnat prelungirea

marcelvaslui
marcelvaslui  •  18 Iunie 2012, 20:48

mult succes si in teren,la echipa care este FORTA VASLUI

hiromatsu
hiromatsu  •  18 Iunie 2012, 19:54

Recupereaza saracul Porumb. Dupa ce a avut interdictie la transferuri cateva sezoane, acum face plinul la lot ca sa aiba de unde acuza de blat si da afara in sezonul urmator.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează