FOTBAL  »  Superliga  »  TELEVIZARE

Acord oficial » Liga 1 se va vedea în următorii 5 ani la UPC şi Focus Sat!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 15:37

Toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii 5 ani vor fi transmise de UPC şi Focus Sat, se arată azi într-un comunicat oficial al companiei.


Operatorii telecom au semnat recent un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două canale Look TV şi Look Plus.

“Sîntem încântaţi că le putem oferi clienţilor noştri această veste excelentă: la UPC şi Focus Sat vor putea urmări meciurile din cele mai importante competiţii fotbalistice din România.

Am ajuns la un acord cu grupul care deţine drepturile pentru Liga 1 şi Cupa Ligii şi vom transmite meciurile în perioada 2014 – 2019. În afara zonei de acoperire UPC, cele două canale vor putea fi urmărite la nivel naţional prin platforma de satelit Focus Sat”, a precizat Robert Redeleanu, CMO UPC România.

UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe şi are 1.179.500 de clienţi.

Varianta RDS rămîne valabilă
UPC nu are exclusivitate, aşa că Look TV continuă negocierile şi cu ceilalţi operatori de cablu, fiind posibil ca Liga 1 să poată fi văzută şi pe platforma Romtelecom sau RDS.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (169)
virgil_microbistu
virgil_microbistu  •  25 Iunie 2014, 12:44
Postat de sorrinaccio pe 22 Iunie 2014, 14:15

Ce dezbateri aprinse pe aici, controverse, etc. Dupa cum spune si titlul articolului, pentru mine e destul de clar: Acord Oficial, Liga 1 la UPC si Focus Sat.

Perfect de acord cu tine. Comentariile sau parerile noastre nu pot schimba cu nimic acordul sau influenta in vreun fel operatorii de televiziune. Asa s-a hotarat , cu UPC-ul si Focus Sat, mergem cu ei. Fotbal sa fie, zic...

cosmin.voinea
cosmin.voinea  •  24 Iunie 2014, 16:45
Postat de marek00 pe 14 Iunie 2014, 18:24

Sa vina Liga 1 la mine in sufragerie! Sa sufere RDS-ul si nevasta-mea.

Tare frate asta cu nevasta :))))) La mine sa sufere soacra-mea daca se poate, ca m-am abonat la UPC de ceva vreme :)))) Cand va incepe campionatul, numai pe meciuri o tin, poate se muta :d:d:d:d:d

sorrinaccio
sorrinaccio  •  22 Iunie 2014, 14:15

Ce dezbateri aprinse pe aici, controverse, etc. Dupa cum spune si titlul articolului, pentru mine e destul de clar: Acord Oficial, Liga 1 la UPC si Focus Sat.

Vezi toate comentariile (169)
Comentează