FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli și-a mai luat un portar » Are o prezență în Serie A

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 12:51

Timișorenii au transferat doi portari în această iarnă. După israelianul Ram Strauss ACS Poli l-a luat și pe Lys Gomis, un senegalez cu pașaport italian care a sosit sub formă de împrumut de la Torino.

Gomis (26 ani) a fost împrumutat în prima parte a campionatului la Frosinone, dar nu a bifat niciun meci pentru nou promovata în Serie A.

Internaționalul senegalez a rămas doar cu 38 de minute pe prima scenă, bifate pentru Torino contra lui Genoa în urmă cu mai bine de doi ani. În schimb, el a apărat constant pentru Trapani, în sezonul trecut de Serie B.

Portarul născut în Italia la Cuneo a fost cedat bănățenilor până în vară, mutarea fiind confirmată pe site-ul oficial al lui FC Torino.

În această iarnă timișorenii au renunțat la folosirea lui Sascha Kirschstein, goalkeeperul neamț a rămas să se pregătească cu echipa a doua.

În primul joc oficial din 2016, scor 1-2 cu FC Voluntari, ACS Poli a apelat la Mădălin Smaranda, portar care a debutat în Liga I la 31 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează