FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Acuzat o dată la două etape! Istvan Kovacs a condus 8 meciuri, iar în jumătate dintre ele a avut probleme » Remarca lui Ion Crăciunescu de acum 6 ani

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 11:06

Istvan Kovacs a condus 8 meciuri în acest sezon din Liga 1, iar în 4 dintre aceste dispute a fost criticat.  După ce ieri la Tîrgu Mureş a făcut meciul praf, făcînd cîteva mari greşeli, toate în defavoarea Stelei, GSP.RO a analizat meciurile pe care acesta le-a mai condus în acest campionat. 

Acuzat o dată la două meciuri
Chiajna - Dinamo 0-0, CFR - Astra 4-1, ASA - Steaua 1-0 şi Petrolul - Ceahlăul 2-0 sînt meciurile în care Istvan Kovacs a fost greşit sau a fost acuzat.

La meciul de la Chiajna din etapa a 5-a, arbitrul l-a eliminat pe Flavius Stoican şi a oprit meciul în repetate rînduri după ce a fost înjurat de galeria lui Dinamo. 
În celelalte 3 meciuri arbitrul a avut cîteva greşeli mari.

La Petrolul - Ceahlăul, centralul din Carei nu a acordat un penalty clar la Priso. 
Antrenorul Astrei Giurgiu, Daniel Isăilă l-a atacat şi el pe Istvan Kovacs la meciul pierdut cu CFR, scor 1-4, lucru pe care l-a făcut şi Ioan Niculae.

"Am avut greşelile noastre, dar eu în viaţa mea nu am văzut un arbitraj atît de şmecheresc! Daca ar fi un campionat mondial pentru şmecherie, Kovacs ar fi în primii trei, poate chiar pe primul loc.

A fost un arbitraj la intimidare. Am primit galbene pe bandă rulantă, înca din primele minute. Nu am crezut că poate să fie atît de smecher. Toata maniera de arbitraj a fost împotriva noastră", declara nervos Niculae după acel meci.

"Daca Istvan Kovacs va arbitra şi în continuare la fel, în doi-trei ani se curăţă. E păcat de el, că are potenţial, dar el arbitrează cum îi dictează sistemul.

Nu o să mă mire ca după o prestaţie catastrofală ca a lui de la acest meci să fie trimis la turnee de pregătire pe la UEFA.

O să se prindă pînă la urmă şi cei de acolo de ce se întîmplă la noi cu arbitrii reţinuţi de la delegari", a spus Ion Craciunescu în 2008 după un CFR Cluj - Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Octombrie 2014, 22:35

Nu stiu de ce se tot amesteca in discutie nationalitatea lui. Si ce daca-i ungur?! Ienei este dac? Si este un om de mare bun simt. Coltescu, Deaconu, Corpodean si Tudor sunt bozgori? Si sunt mari nesimtiti. Nemernicia si impostura nu au nationalitate. Kovacs e un derbedeu universal, cultivat, din pacate, nu de unguri, ci de conducerea romaneasca a CCA si FRF.

spinoza
spinoza  •  27 Octombrie 2014, 19:53
Postat de simo_hayha pe 27 Octombrie 2014, 16:08

BRAVO KOVACS!

Sugipulanesimtitule!!!

spivak
spivak  •  27 Octombrie 2014, 18:56

Uite că au trecut 6 ani şi nu s-au ”prins”. Faptul că e ungur îi asigură un avantaj decisiv la UEFA. Într-o ţară de rom(ân)i hoţomani, doar un ungur poate fi bun arbitru şi doar un neamţ poate fi bun preşedinte, nu-i aşa?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează