FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BOTOȘANI 0-0

Acuze dure după Gaz Metan - FC Botoșani: "E un mediocru" » Declarații pentru Anamaria Prodan: "Să mă sune"

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2017 22:00

Finanțatorul echipei FC Botoțani, Valeriu Iftime, a comentat meciul terminat la egalitate cu Gaz Metan Mediaș, 0-0, și a criticat arbitrajul lui George Rădulescu.

"E clar ca am avut 2-3 ocazii și cel puțin o lovitură de la 11 metri trebuia acordată. Și cel puțin un rosu. Roșu la adversar și penalty pentru noi. Am jucat bine azi. Eu spun că am avut un meci bun.

Mediașul nu e o echipă slabă, dar cu un ușor avantaj dat de arbitru am ajuns aici. Eu nu-l acuz că a greșit intenționat. Îl acuz că e mediocru. Un arbitru mediocru sadea.

Măcar un penalty putea sa dea, în prima repriză. La Bordeianu a fost un roșu colosal. L-a calcat pe picior. Dar mergem mai departe", a declarat Valeriu Iftime. 

 "Chiar nu știu ce a spus doamna Prodan și chiar nu e treaba mea. Eu am văzut ca Golofca a jucat în seara asta. Nu am văzut un război între Leo și Cătălin. Eu am vorbit cu Leo și mi-a zis că nu are nimic fotbalistic cu Golofca.

Îi pare rău pentru gestul făcut. Vor discuta ca între bărbați și vom merge mai departe. Nu știu dacă trebuie să mai vorbim despre asta.

Daca Leo se abține și-și vede de treaba de antrenor, iar dacă Golofca iși face treaba de fotbalist totul este ok. Dacă Golofca va fi un reclamagiu și o să se ducă prin tribunale, nu știu ce o să se întâmple. Eu aștept să mă sune doamna Prodan" Valeriu Iftime

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  20 Martie 2017, 09:34

Da' ce, d-na PRODAN este Tribunal sportiv?

bobyj
bobyj  •  20 Martie 2017, 09:06

Cum este posibil asa ceva? Domnul il ameninta subtil pe jucator sa indrazneasca sa se duca prin tribunale ca nu se stie ce se va intampla. Madam prodan trebuie sa-l sune ca sa afle direct ce se va intampla.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  20 Martie 2017, 06:08

acum ca nare nimic unul cu altul so crezi mata ce masuri ai luat ?ori pe golofca ori pe leo nai luat masuri esti de acord cu bataia bine ar fi ca an timp sa te plesneasca unul din doi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează