FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Acuze dure în vestiar la FC Botoșani: "Jucătorii îl vorbesc pe la spate pe Leo Grozavu"

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 21:15

Attila Hadnagy, vîrful botoșănenilor reacționează după ce Valeriu Ifitimie, patronul echipei, a spus că acesta este singurul care nu îl mai vrea pe Leo Grozavu la echipă.

"Am citit și eu ce s-a declarat despre mine azi, că sînt singurul jucător care vrea să schimbe antrenorul și că sînt singurul jucător nemulțumit. Eu, Attila Hadnagy, nu-mi permit să-mi dau cu părerea despre antrenor și să spun că trebuie să fie schimbat, iar asta poate sa confirme nea Valeriu, cu care am avut mai multe discuții. Eu am spus că sînt probleme la echipa, atît ca joc, cît și unitate de grup și ca relatie antrenor-jucător!", a declarat Attila Hadnagy.

Acesta a recunoscut că este supărat pentru faptul că nu joacă, mai ales că anul trecut a fost golgheterul echipei și încă mai poate ajuta pe FC Botoșani.

"Da, sînt supărat că am jucat puțin și-mi mențin părerea că nici un jucător nu poate să dea randament cînd e folosit un meci, după care alte trei nu joacă. Eu așa cred, și nu numai eu, că mai am un cuvînt de spus la echipa asta, am și arătat cînd am jucat", a mai spus Hadnagy.

Hadnagy a precizat că este dezămagit de unii colegi care îl vorbesc pe Leo Grozavu pe la spate.

"Am văzut că după ce a plecat Marius Croitoru și eu sînt atacat pe nedrept și se vrea altceva. Eu ridic pălăria și plec după Marius. Nu vreau să intru în polemică, dar văd că unii colegi de-ai mei vorbesc pe la spate de Leo Grozavu și vorbesc urît, iar cînd sînt întrebați de conducere toți spun că totul este bine și nu este nici o problemă", a încheiat acesta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sonny1182
sonny1182  •  03 Septembrie 2015, 13:57

Din 14 jucatori care au evoluat in ultimul meci , 11 sunt adusi de grozavul leu . Din intreg lotul , doar 5 jucatori (Acsinte , Patache , Vasvari , Fulop si Hadnagy) nu sunt adusi de Grozavu . Doar sezonul acesta a adus 17 jucatori (deocamdata) . In total , de cand a venit la club , a adus 42 de jucatori . El aduce 20 de jucatori in ideea ca , poate , 2 sunt bunisori . Doar ca aici nu suntem la juniori . Acesti jucatori trebuie platiti si rezultatele trebuie sa vina acum , nu peste doi ani ! Dar comisioanele , primele , bonusurile , . . . Exact asa a facut si in primul sau mandat 09.05.2007-22.11.2008

1455370071422773
Mihaela Racu  •  03 Septembrie 2015, 09:20

Dar sint jucatori adusi chear de GROZAVU doar nu ea adus socriumiu

bivumu
bivumu  •  03 Septembrie 2015, 06:47

E imposibil ca un antrenor sa fie bun cat sa ridice o echipa ca mai apoi sa devina rau. Cred ca problema nu e la antrenor. Poate la jucatori. Ce-si poate dori un jucator ? Bani multi, antrenamente putine si titular chiar daca e varza cu pregatirea. Ori, mie mi se pare ca Grozavu ii biciuieste in fiecare zi, iar unii nu mai pot. Nu sunt construiti fizic si mental pt. performanta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează