FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adailton, anchetat în Italia pentru uz de acte false şi amenzi de 35.000 de euro

Adailton are probleme cu legea în Italia
Adailton are probleme cu legea în Italia

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 10:09

Jucătorul brazilian al echipei FC Vaslui, Adailton Martins Bolzan, face obiectul unei anchete în Italia, după ce s-a descoperit că nu a plătit amenzi în valoare de 35.000 de euro pentru utilizarea ilegală a unui permis de parcare în perioada în care a evoluat la Bologna, informează presa italiană. 

Potrivit AGI News, în urma verificărilor s-a constatat că Adailton, care a evoluat la Bologna în perioada 2007-2010, a beneficiat de un permis special de parcare în centrul oraşului Bologna (T7) începând din luna ianuarie a anului 2009, ceea ce era ilegal deoarece permisul său de şedere temporară îi expirase în octombrie 2008 şi nu a mai fost reînnoit. 

Sursa citată menţionează că pe numele lui Adailton figurează un număr de 220 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 35.000 de euro. 

AGI News notează că Adailton este anchetat, împreună cu alţi nouă jucători (Gaby Mudingayi, Daniele Portanova, Emiliano Viviano, Archimede Morleo, Vangelis Moras, Massimo Mutarelli, Andrea Esposito, Vlado Šmit, Gabriele Paonessa) pentru uz de acte false. 
Site-ul ilfattoquotidiano.it menţionează, de asemenea, că şi mijlocaşul belgian Gaby Mudingayi are de plătit amenzi în valoare de 30.000 de euro, pentru utilizarea permisului special de parcare. 

Pentru a putea parca în centrul oraşului Bologna este nevoie de un permis special T7, care le-a fost acordat jucătorilor formaţiei Bologna şi soţiilor acestora de către un funcţionar public, Luca Garetti, care este deja anchetat în acest caz şi al cărui nume este legat de o altă investigaţie, cea privind folosirea abuzivă de către unii jucători ai formaţiei Bologna a unei legitimaţii de parcare pentru handicapaţi. Mai mulţi jucători sunt bănuiţi că au folosit abuziv o legitimaţie de circulaţie pentru handicapaţi, care oferă acces în zonele rezervate din oraş. Legitimaţia aparţine unei femei handicapate, Marilena Molinari, care face ocazional anumite servicii jucătorilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
heraklis
heraklis  •  28 Iulie 2011, 15:36

pai munceste , nu ca tine de asta arata fizic mai in varsta, daca asa ti se pare tie, urat mic ce esti !

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  28 Iulie 2011, 14:24

Nu cumva si-a modificat si certificatul de nastere. Asta zici ca are 45 de ani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează